To utøvere Fra Larvik Combat Center deltok i Oslo Muay Thai Festival i Oslo lørdag. Dette var det første stevnet i Norge for mange av utøverne etter koronapandemien.

Ole Magnus Gaasholdt og Jack Piena Fra (LCC) gikk begge sine debutkamper. Ole var først ut og møtte En utøver fra Stavanger-klubben 8 Limbs Muaythai I D klasse 75 kg. Gaasholdt gikk en jevn og teknisk kamp, og vant på dommeravgjørelse etter tre runder.

– Det var en veldig fin kamp og en bra debut, sier en fornøyd trener Christopher Heum.

Andremann ut fra LCC var Mauro Moniz Gomes (Jack) de Piena, som debuterte I C klasse (Full kontakt) i 60 kg. Han møte en dyktig utøver fra vertsklubben Grip Gym i Oslo. Det ble en actionfylt kamp med mye trykk å spenning.

– Det var jevnt hele veien, dessverre ble det et knepent tap på poeng etter 3 runder. Alt i alt var det likevel en solid innsats av begge våre debutanter, og vi var svært glade for å kunne konkurrere igjen, forklarer Heum, som gledet seg over at det endelig var stevne igjen, etter halvannet års pause.

Larvikklubben kan også melde om en nylig uttatt utøver på det norske landslaget i MMA, Ahmad Abdulahfiz (Akki). Han skulle egentlig reise til World Cup i Praha i september, men et ribbeinsbrudd i oppkjøringen satte en stopper for dette.

– Dermed blir det første stevnet for Akki i landslagsuniform VM i Kasakhstan i november, noe vi gleder oss veldig til, sier Heum.