Gå til sidens hovedinnhold

«Den Største forbrytelsen»

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nei, det dreier seg ikke om Marte Michelets utmerkede saksprosabok om det norske Holocaust denne gangen.

Det dreier seg om helt annen form utryddelse. Det dreier seg om utryddelse av den fri tanke og den fri kritiske forskning.  

I mer enn 30 år har etablissementet i 192 land (FNs klimapanel IPCC) ved hjelp av pseudovitenskap i forsøkt på å indoktrinere klodens innbyggere til tro at jorden stå på avgrunnens rand på grunn av menneskenes anvendelse av fossilt brensel (olje). Som etter klimapanelet og dets nyttige idioter's påstand er årsaken til global ukontrollert oppvarming (AGW) Antropogen Global Warming. - 

Dette sliter IPCC med å få fullt gjennomslag for i den voksne befolkning. Hva gjør man så. Jo, man mobiliserer barn og ungdom i demonstrasjoner for sitt politiske postulat. For det finnes ingen seriøs forskning for en slik påstand. - Ennu en gang sendes barn ut i frontlinjen når voksne ikke strekker til. Det er naivt å tro at dette er noe barna har sugd fra eget bryst. Nei, her er det kyniske krefter som råder grunn. Å utnytte (les. missbruk) barn, i en eller annen form, er blitt mer og mer utbredt. 

Hvem skal fortell disse barna når «klimaboblen» engang i den nære fremtid  sprekker. Å si at, «dessverre vi tok feil denne gangen også» vil ikke være tilstrekkelig. Her vil det være mange som må stå mer enn «skolerett». - Det skal nevnes at dommedagsprofetien er blitt til en hel industri. CO2-kvoter kjøpes og selges over en lav sko, men konsentrasjonen av drivhusgassen (ikke klimagass) er ikke mer enn 0,036 prosent av den totale mengde luft du og jeg puster i. Og ca fire prosent av dette igjen er menneskeskapt.

Det nevnes Svant Arrhenius og hans forskning på CO2's innvirkning på klimatet. Det som ikke nevnes er at han måtte endre på sine første resultater etter kritikkvurderinger fra andre forskere. De nye resultatene som ble presentert stemmer så noenlunde med den temperaturstigning vi har hatt fra 1850 og frem til i dag, ca 0,8 grad celsius mot Arrhenius ca 1,5 grad celsius. Men om denne stigningen skyldes CO2 er det ingen som i dag kan si. Mest sannsynlig er dette et helt naturlig fenomen. Forøvrig har den globale gjennomsnitts temperaturen de siste 20 år være vært stabil selv om CO2 konsentrasjonen har steget fra 380ppm til 400ppm.

Til slutt må jeg nevne min store skuffelse over ungdommens manglende fysikkkunnskaper. Men hva annet kan man vente når den voksne generasjonen ikke er særlig klokere.

https://www.klimarealistene.com/2019/03/13/horingessvar-til-nou-201817-klimarisiko-og-norsk-okonomi/

https://miljomytene.no/2019/01/16/nesten-uten-huller-i-uvitenheten/

https://miljomytene.no/2019/03/14/klimabrev-til-statsminister-lars-lokke-rasmussen/

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.