Gå til sidens hovedinnhold

Den tredje LHK-spilleren forlenger: – Jeg ønsker å få ut enda mer av meg selv og laget

Tiril Merg er klar for to nye år i Larvik HK.

Dermed har tre spillere signert til sommeren 2023. Fra før har Tonje Roth Berglie og Guro Ramberg gjort det samme, og trioen blir viktige kontinuitetsbærere i laget.

– Jeg ønsker å få ut enda mer av det, både av meg selv og laget. Det er noe av det jeg ser veldig potensialet i for Larvik og det er derfor jeg har lyst til å være her noen år til for å utvikle det. Det er noe klubben står for og jeg synes det er dritkult, sier Merg i en pressemelding.

Så langt denne sesongen har hun scoret 23 mål på ti kamper, og i et lag som ligger nederst på tabellen – uten seirer, gir det en fjerdeplass på toppscorerlista. Totalt har det blitt 123 mål på 33 kamper for Larvik HK.

– Jeg en skytter. Der føler jeg også at jeg har mye å gå på og det har jeg lyst til å få ut. Jeg kan både skyte mer og bedre, sier bakspilleren, som også er klar på at hun også trives på den andre banehalvdelen.

– Forsvar er noe av det morsomste jeg vet. Jeg har lyst til å bygge mer på det forsvaret vi har startet bra på nå. Der har vi et skikkelig potensial, men vi må knekke koden enda mer. Da kan det bli kjempebra. Der har jeg lyst til å bidra masse, sier hun.

Sportslig leder Jonas Borvik Knutsen er glad for at Merg vil være med videre og løfte laget.

– Hun er en av nøkkelspillerne våre i forsvar. Hun har slitt litt med skade denne sesongen, så i store deler av sesongen har vi ikke sett den beste utgaven av henne, men nå er hun tilbake og jeg tror vi kommer til å se det som bor i henne – begge veier. Spesielt i ankomst og i tempo har vi virkelig savnet henne, der er hun knallgod. Hun er glad i å løpe, er godt trent og tør å ta de avgjørende pasninger med presisjon og kraft, sier Knutsen i pressemeldingen.

– Uansett hvilken divisjon vi spiller i neste sesong ønsker hun å være her. Det viser at det er et bra sted å være og det er et bra opplegg i klubben og laget. Vi er ikke noe mindre offensive selv om vi i øyeblikket ligger nederst på tabellen, forteller Knutsen.

Jonas Borvik Knutsen trekker frem viktigheten av denne kontraktsforlengelsen.

– Hun er en av de mest rutinerte i stallen vår for øyeblikket, sier han og lover mange flere nyheter i tida som kommer.

Kommentarer til denne saken