↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 18 10 21

Faks: 33 18 72 66

Besøksadresse

Torget 6
3256 LARVIK
  1. Beskrivelse
Gullsmed i Larvik
 
 
Vårt store utvalg.
Vi selger blant annet smykker, ur og klokker, bunadsølv, gaveartikler, forlovelses- og gifteringer. Vi forhandler merker som: Breitling, Tag Heuer, Ole Lynggaard, Rado, Certina, Pandora og Van Bergen. Sjekk ut våre produktsider for komplett merkeliste, www.felumb.no
Gullsmed Felumb ble etablert i 1851, og drives i dag av 5. og 6.generasjon. Firmaet har holdt til på Torvet i Larvik i alle disse årene, og vi fremstår i dag som en av de mest moderne gullsmedene i bransjen. En gave er like mye gleden av å gi som gleden av å få. Vi har igjennom 165 år hatt en filosofi og et mål om å gi våre kunder maksimal service og god handleopplevelse!
 
Butikken drives i dag av 6. generasjon, Ole Richard Kjendlie Felumb, firmaet kan derfor se tilbake på snart 160 år i samme by og i samme familie.
 
 
Faglig kompetanse

I vår forretning setter vi det faglige utrolig høyt. Vi har gullsmeder, gemologer og diamanteksperter daglig i arbeide i bedriften. Hos oss får du en faglig ekspertise og erfaring utover det vanlige. Vi innehar følgende titler:

Gullsmedmester/gullsmedsvenn
Diplomgemmolog FGA og DgemG
Diamantfagmann DgemG
NGF registrert takstmann
Medlem av Norges Gullsmedforbund

«Bare én ting slår følelsen av å gi noe pent til den man elsker.. Få noe fint av den man elsker»

Vi har gaver til alle anledninger, enten man ønsker å gi bort noe fint, si noe uten ord, overraske noen eller rett og slett unne seg noe selv.
 
 
Historie
 
I 1875 flyttet Felumb forretningen til Torvet og leide et lokale i Apoteket Ørnens sidebygning. Senere kjøpte man naboeiendommen Torvet 6 og flyttet dit. Denne bygningen brant i 1932 Man bygde da opp en etter den tids målestokk svært moderne bygning som var ferdig i 1935. Firmaet eier og holder fremdeles til i samme eiendom.

Felumb hadde ingen sønner som ville overta forretningen. Den ble derfor overtatt av hans datter som ble gift Wohl. Hennes to døtre overtok forretningen i 1911. Karen Wohl ble gift med Ole Magnus Kjendlie og under dyktig ledelse ble forretningen drevet fram til å bli distriktets ledende gullsmedforretning.
Karen Kjendlie døde i 1962 og forretningen da omorganisert til Aksjeselskap og ble drevet av Karl-Magnus Kjendlie. Han bygde opp forretningen slik vi kjenner i dag med høy kompetanse og dyktighet.