↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

916 58 250

Besøksadresse

Elveveien 30C
3262 LARVIK
  1. Beskrivelse

HVEM ER VI?
LOS DIGITAL AS er en ledende aktør av digitaltrykk tjenester. Vårt fokus er kvalitet til riktig tid og pris. Produktspekteret vi leverer inneholder alt fra plakater i store formater, visittkort, brosjyrer, prospekter, avansert variabel fletting, klistremerker i alle typer og display løsninger.

Web2Print (Online bestilling) er også et område vi er ledende på. Med flere systemer har vi mulighet til å sette opp meget avanserte løsninger. Kontakt oss for mer informasjon ang dette. Aldri har mulighetene vært større, og kvaliteten bedre. Vi er opptatt av å levere best mulig kvalitet, derfor besitter vi en av landets beste maskinparker og vi har flinke mennesker som leverer hele veien.

Tilbyr alt innen:

  • Visittkort
  • Konvolutter
  • Brevark
  • Brosjyrer
  • Bøker
  • Variabel data

Los digital er et av landets desidert ledende digitatrykkerier! Vi leverer alt innen digitalttrykk i en kvalitet som overgår det meste!

Roll ups i mange varianter og størrelser. Disse produseres i meget høy kvalitet! Vi har også egen designavdeling som hjelper til med utforming.

Plakater og skilt vi produserer alle typer plakater og skilt på et vidt spekter av medier. Alt fra lyskasser til reklameskilt.

Reklameseil vi produserer reklameseil i mange kvaliteter og formater! Disse kan brukes både utendørs og innendørs, og har meget lang levetid.

Ta kontakt i dag for tilbud og god hjelp!