↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

31 00 50 33

Besøksadresse

Lågaveien 35
3275 SVARSTAD
  1. Beskrivelse

HVORDAN VELGE RIKTIG REGNSKAPSBYRÅ?

Kompetanse, erfaring, kontroll og høy servicegrad er stikkord som er viktige å legge vekt på når regnskapsbyrå velges. Hos oss i Merkur Regnskap får du nettopp det. Vi er i tillegg medlem av Regnskap Norge. Både små, mellomstore og større bedrifter ser fordelen av å sette ut hele eller deler av regnskapet til et profesjonelt regnskapsbyrå, da komplekse lover og regler innen økonomi og regnskap krever spisskompetanse, noe mange bedrifter velger å ikke ha i egen bedrift. Ta en prat med oss i Merkur Regnskap, vi har 4 kontorer og 22 medarbeidere med spisskompetanse innen nettopp økonomi og regnskap. 

Merkur Regnskap har alltid det nyeste innen teknologiske løsninger. 
Dette gir effektivitet og er lønnsomt for deg som kunde. Du får kontinuerlig tilgang til ditt regnskap og vi overbringer viktige rapporter fast.

Vi har 4 kontorer:

HVITTINGFOSS 
Sentrumsveien 62
3647 Hvittingfoss 
tlf. 31 00 50 00

I hvittingfoss er vi 12 medarbeidere som har mer enn 20 års erfaring i bransjen. Vi har en sammensatt kundegruppe og fører regnskap for de fleste bransjer. Nærhet til markedet er viktig og våre kunder setter pris på vår kunnskap, fleksibilitet og tilgjengelighet.

KONGSBERG
Nymoens Torg 6-8
3611 Kongsberg 
tlf. 31 00 50 20

Hos oss i Kongsberg finner du 5 engasjerte, erfarne og dyktige medarbeidere som tilbyr et bredt spekter av økonomitjenester i Kongsberg-regionen.

LARDAL
Lågaveien 35
3276 Svarstad 
tlf. 31 00 50 33

Hos oss i Lardal får du tilgang til det samme som i de øvrige avdelingskontorene våre ; regnskap, lønn, skatt, økonomi og rådgivning, satt i system. Avdelingen har 3 medarbeidere.

FISKUM
Kongsbergveien 748
3322 Fiskum
tlf. 31 00 50 30

Det kan være lønnsomt å sette ut hele eller deler av regnskapet til oss. Vi vet hva som må til for å forenkle din hverdag. Vi har kontroll på tall, lover og regler. Avdelingen har 2 medarbeidere.

KONTAKT OSS FOR EN UFORPLIKTENDE SAMTALE

Våre tjenester :

  • Regnskap
  • Lønn
  • Fakturering
  • Profesjonell hjelp i forbindelse med eiendomsoverdragelse
  • Dataløsninger ASP/online-tjenester