↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

33 74 02 34

Besøksadresse

Faret 8
3271 LARVIK
  1. Beskrivelse

Det å selge bolig var levebrødet til de to unge meglerne, Magne Blindheim og Kai Wongraven i 2005. Begge hadde et ønske og en drøm om å starte egen meglerforretning, så tospannet åpnet sitt aller første  Eie-kontor i Bogstadveien. I dag har kjeden 40 kontorer rundt omkring i hele landet, og selskapet har gjennomført totalt 30.000 omsetninger siden åpningen på Majorstuen. Kjeden er strategisk plassert i de største byene. Dermed utgjør Eie den største uavhengige meglerkjeden i landet som ikke er bankeid.

 

I Eie eiendomsmegling vet vi at fornøyde kunder er vår levevei. Hvert oppdrag må være fortjent, og meglerne gjør sitt ytterste for at oppdraget gjennomføres så godt som mulig. Tilbakemeldinger fra kunder er en viktig del av Eies prestasjonskultur, og ærlige tilbakemeldinger gir oss et kompass vi kan navigere etter, enten det gjelder å fortsette med det vi er gode på, eller forbedre oss der det er nødvendig. Vi måler derfor meglerens prestasjoner. Vi er åpne for at vi kan bli bedre, så snakk med oss om det. Gi oss både ris og ros. Vi er med andre ord et produkt av kundens tilbakemeldinger.

 

I Eie tenker vi ikke bare på det. Vi snakker heller ikke bare om det. Vi gjør det.  Vår uavhengighet gjør oss smidige, og vi kan prøve ut nye ting i takt med det samfunnet vi lever i.  Eie har vunnet flere Gullmeglere siden oppstarten, og vi har mottatt mange nominasjoner for våre nyvinninger. Det gir oss inspirasjon og iver. Til å tenke nytt, og til å finne nye verktøy for å bli bedre for våre kunder. Hver eneste dag.

______________________________________________________________________

 

Eie eiendomsmegling Larvik:

Eie Eiendomsmegling i Larvik har som mål å drive et meglerkontor der engasjement og spisskompetanse er i høysetet. De har begge solid bakgrunn som meglere i Larviksområdet og kan vise til svært gode resultater og svært høy kundetilfredshet. De lever og ånder for eiendomsmegling, og nå setter de endelig drømmen om eget meglerkontor ut i livet!

 

Skal du selge bolig eller andre typer eiendom er det lurt å velge en megler som kjenner nærmiljøet ditt godt! Både Lars A. Grønneberg og Eskil Støvland er født, oppvokst og bosatt i henholdsvis Larvik og Lågendalen, og har solide lokalkunnskaper om både markedet og boligpriser i området. Hos disse to er du virkelig i trygge hender.

 

Deres målsetning er alltid å gjøre en så god jobb slik at de blir meglerkontoret med de mest fornøyde kundene. For å oppnå dette er de helt avhengig av å prestere 100 % slik at resultatet for deg som kunde alltid blir optimalt.

 

Lokalene ligger lett tilgjengelig i både Larvik og Lågendalen, og du er hjertelig velkommen inn!