↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

924 56 660

Besøksadresse

Håkestadveien 164
3280 TJODALYNG
  1. Beskrivelse

Tømrer Ken Berge Sønskår AS ble etablert vinteren 2016. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Tømrer Ken Berge Sønskår AS en sentral aktør i markedet. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Vi har spesialisert oss på oppføring av bolig/nybygg. Vi har holdt på med dette i mange år og har dermed oppnådd en meget god kompetanse på utvikling samt oppføring av disse byggene. Vi leverer innflyttningsklare boliger

 

Det er mange grunner til å utbedre en gammel og sliten bolig. En oppussing gir verdiøkning, samtidig som man får gleden av å bo i en ny og oppgradert bolig. Rehabilitering av bolig innebærer ofte skifte av vinduer, dører, gulv og kledning.