↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

907 41 127

Besøksadresse

Furuåsen 7
3280 TJODALYNG
  1. Beskrivelse

Valg av rengjøringsselskap er gjerne et spørsmål om tillit. Prosjekt Vask ble etablert i 1995 og er et familieeid foretak med base i Tjølling, mellom Larvik og Sandefjord.

 

Vi dekker søndre del av Vestfold, og er ikke større enn at du som kunde vil kjenne den som utfører oppdraget. Hos oss kan forvente personlig service og oppfølging. Samtidig er vi store nok til å påta oss alle typer oppdrag.

 

 

 

Skuring / boning:

Vi er stolte av å være spesialister på oppskuring og polishbehandling av alle type gulv. Her bruker vi utelukkende produkter fra amerikanske Pioneer Eclipse, som er ledende på kjemikalier og maskiner til moderne gulvbehandling. Når kunden ønsker en spesielt motstandsdyktig og blank overflate bruker vi elektriske eller propandrevne poleringsmaskiner.

 

 

Vinduspuss:

Vår behandling kan innbefatte rens, skraping og polering. Hos oss har vi meget god ekspertise innen vinduspuss og glassrensing.

 

 

Byggrenhold:

I årenes løp har vi tatt hånd om byggrenhold for hundrevis av nye leiligheter og andre lokaler.

Vi har utviklet effektive teknikker som gjør at bygget blir helt rent, og vi er stolt over å ha fått ansvaret for en rekke prestisjeprosjekter.

Vi står klar for å ta hånd om ditt byggeprosjekt, og ta ansvar for at de nye beboerne møter en ren, delikat leilighet!

 

 

Daglig renhold:

Vi påtar oss kontorvask og butikkrenhold på daglig basis, ukentlig eller annen type periodisk renhold.

 

 

Vi ser fram til din forespørsel!