↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

482 56 620

Besøksadresse

Brunla allé 28
3290 STAVERN
  1. Beskrivelse

VELKOMMEN TIL STUDIOBUCK

Studiobuck fotograferer både for bedrifter og privatpersoner. Fotograf Ane Cathrine Buck tilstreber en enkelhet i bildene, for å gi et rent og tidløst preg, slik at bildene kan stå seg i mange år fremover. Fotograferingen foregår i studio i Stavern, eller på ønsket location.
 
BEDRIFT- OG REKLAMEFOTO
Med mange års erfaring innen reklamefoto og reportasje finner vi gode løsninger for deres synlighetsbehov. Enten det er bilder til reklamekampanjer, kataloger eller presentasjon av bedriften og produktfoto det er snakk om. I det store og godt utstyrte studio er der muligheter også for de mer krevende foto-oppdragene. Med eget kjøkken er det godt tilrettelagt for å ta bilder av fristende mat. Matfoto er en lidenskap hos Studiobuck. Vi er opptatt av å heve egen kompetanse og deltar derfor på seminarer og kurser og følger godt med på utstyrsfronten. Vi har gode samarbeidspartnere når der er behov for stylister, reklamekonsulenter, trykkerier osv.
 
BRYLLUP
Vi fotograferer også bryllup og tilbyr forskjellige pakker alt fra heldagsfotografering til bryllupsportretter. I våre bilder tilstreber vi en tidløs eleganse, enkelhet i uttrykket og å fange de magiske øyeblikkene.
 
PORTRETTSTUDIO
Her er alle velkommen til å forevige livets små og store øyeblikk. Fra nyfødttiden, den aktive småbarnsalderen, konfirmanten og de hverdagslige- og de store begivenhetene livet ut. Er familien endelig samlet er det utrolig hyggelig å ha minner fra dagen.