↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Randon og andre tjenester

TjenesteTorget har siden 2004 hjulpet mer enn 600 000 nordmenn i å finne de beste tilbudene på både pris og avtalevilkår. Vi hjelper privatpersoner å gjøre gode og smarte valg for deres privatøkonomi. Vår tjeneste er helt gratis å bruke, og selvsagt er alle tilbud helt uforpliktende. Det blir ikke enklere enn å fylle ut et skjema, for deretter å enkelt kunne sammenligne en haug med gode tilbud. Du ser helt enkelt på pris og vilkår, for så å velge det beste alternativet for akkurat deg. Under kan du lese om noen av emnene du vil finne gode tilbud på:

 

Forsikringene du trenger

Alle burde ha en aller annen form for forsikring, og en liten investering i måneden sikrer din økonomiske fremtid. Skulle det skje en uforutsett hendelse vil du angre sterkt dersom du velger bort forsikringer i dag. I jungelen av forsikring bør du i hvert fall ha følgende forsikringer dersom du eier eiendeler (som vi alle gjør), tar din egen og helse seriøst:

 

Med en reiseforsikring blir du godt dekket om noe skulle skje på fritiden eller i hverdagen. Denne forsikringen vil gjelde når du er på reise i utlandet og blir syk eller utsatt for en ulykke, men også så fort du kommer ut av døra hjemme. Når vi er inne på dette med helse, bør du også sjekke ut uføreforsikring og livsforsikring. Disse vil sikre både deg og dine nærmeste om du skulle bli syk eller havne i en ulykke. I tillegg bør du se nærmere på en barneforsikring om du har barn. Dette vil sikre deres fremtid og virke betryggende for deg. Har du en firebeint venn labbene rundt hjemme? Da bør du vurdere en dyreforsikring noe som vil gjøre at du slipper store kostnader om det skjer noe uforutsett med ditt kjæledyr.

 

Mange eier sin egen bil eller et annet kjøretøy, her er det lovpålagt i Norge å ha en ansvarsforsikring. Dette er den absolutte minimumsforsikringen du må ha, men også andre forsikringer bør vurderes for å sikre store økonomiske eiendeler som biler. Eier du en bil kan du sjekke ut bilforsikring (inkludn avert elbilforsikring) eller bruke vår bilforsikring kalkulator for raskt å få et overblikk på hva ulike forsikringer dekker og hva det vil koste. Andre kjøretøy har også hver sin forsikring du bør se nærmere på:  veteranbilforsikring,  campingvognforsikring, Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. Også dersom du eier båt bør du ha forsikring, se båtforsikring. Så til slutt kan også en ulykkesforsikring komme godt med, det er tross alt en viss risiko å kjøre rundt på veiene. Denne forsikre vil sikre deg om du havner i en ulykke, og her gjelder som regel ikke bare kostnader i forhold til sykehus og lignende, men også dersom det skulle få varig mèn.

 

Ikke alle har bil, men alle bor et sted. Da er innboforsikring sentralt, for uten en innboforsikring kan du risikere å miste alt du eier og har om det skulle oppstå brann, tyveri eller vannskader. Konsekvensene for din økonomi kan bli store om du ikke har en forsikring som gjør at du får erstatning for alt som går med. Hvis du tenker gjennom alt du eier i boligen og begynner å summere opp vil du raskt forstå hvorfor en innboforsikring er verdt å investere i. Dersom du også eier et hus bør du ha en husforsikring i tillegg for også å dekke husets rammer. Ved å både ha innboforsikring og husforsikring er du godt dekket. Om du så er en av de mange nordmenn som eier en hytte på fjellet eller ved havet kan du ta en nærmere titt på hytteforsikring.

 

Etter å ha lest gjennom bør det gå opp et lys. Benytt vår forsikringskalkulator så får du en god oversikt over hva det vil koste deg, samtidig som du kan innhente en rekke gode tilbud.

 

Bedriftsforsikring og regnskapsfører

Det er ikke bare dine personlige eiendeler som bør forsikres, men også bedriftens gjennom en skreddersydd bedriftsforsikring. Gjennom bedriftsforsikring vil personell, eiendeler som maskinvarer, kjøretøy og mer bli dekket alt etter hva akkurat din bedrift har. Er virksomheten innenfor landbruk kan du skaffe en landbruksforsikring eller traktorforsikring.

Økonomien til bedriften skal nøye føres opp i regnskap med alle inn- og utposter. Er det snakk om en liten bedrift velger mange å gjøre denne jobben selv, men uansett størrelse på bedriften skal det føres et eller annet form for regnskap. Er man ikke like god med tall eller ønsker å bruke unødig mye tid på regnskapet kan man sette jobben bort til en regnskapsfører. Let da etter en autorisert regnskapsfører som har full oversikt og kontroll på gjeldende lover og regler.

 

 

Boliglån, forbrukslån, smålån

Så godt som alle vil ha et lån i løpet av livet, men de færreste av oss ønsker vel å betale mer enn nødvendig for å låne penger. Uansett om det er snakk om et boliglån eller forbrukslån bør du innhente flere tilbud fra ulike banker for å finne ut hvem som gir deg det gunstigste lånetilbudet. Ved å benytte vårt skjema får du enkelt en rekke tilbud der bankene konkurrerer om deg som kunde. Slik kan du enkelt sammenligne både renter og vilkårene de ulike låneavtalene har, deretter velger du selvfølgelig det beste lånetilbudet for deg.

Har du mye dyre smålån utestående? Da bør du vurdere å samle smålån til ett lån. Dette gjør at du kan spare inn mye både på renter, gebyrer og andre kostnader smålån og høye kredittkortgjelder fører med seg.

 

 

Eiendom

Hva er boligen verdt? Når du skal selge boligen er det viktig å få satt en riktig verdi av boligen. Dette kan gjøres gjennom en takstmann. Flere eiendomsmeglere har en fast takstmann de benytter, men du bør likevel innhente tilbud på takstmenn for å sikre at du får et godt tilbud.

Ved boligsalg følger det mye arbeid med seg, slik som styling av boligen, visninger, budrunder og en haug av papirer som skal samles inn og et godt stykke papirarbeid. Da er det ikke rart at de fleste velger å benytte seg av en eiendomsmegler . Hent inn tilbud på flere eiendomsmeglere så finner du en dyktig eiendomsmegler i ditt lokalområde og som er dyktig på å selge. Her finner du  eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. TjenesteTorget har samarbeid med flere store meglerhus som for eksempel Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1. Ved å benytte vårt skjema får du raskt flere gode, uforpliktende tilbud.

 

Juridisk hjelp

Har du havnet i en tvist? Eller kanskje du ikke er så fornøyd med hvordan arven ble fordelt? Det er mange grunner til at mange ønsker å få hjelp fra en advokat. Uansett om det skulle gjelde nabotvister, familiegjenforening, arv og arverett, kontrakt og avtalerett eller annet vil en advokat kunne gi deg juridisk rådgivning og hjelp. Finn en dyktig advokat ved å sammenligne flere på markedet, men hent også inn tilbud slik at du ikke betaler i dyre dommer bokstavelig talt.

 

Boligbygging på tomt

Flere eier tomter de ikke helt vet hva de vil gjøre med. Mange ønsker nok å bygge bolig, men vet verken hvor de skal starte eller hvordan huset bør bygges. For at du skal komme deg lenger i prosessen kan du sjekke ut ferdighus. Ved å gå gjennom huskatalog vil du også få mange gode tips og ideer, kanskje finner du akkurat noe for deg! Forhåpentligvis gjør dette boligbyggeprosessen noe enklere ved at du finner ut hva slags hus du ønsker og hvordan det bør bygges for best resutlat.

 

Megler til utleie

Flere velger å leie ut hele eller deler av boligen sin for å få inn en god ekstra inntekt. Mange oppdager dessverre at denne prosessen er langt fra så enkel som man kanskje først skulle tro. Enkelte leietakere er ikke flinke til å betale i tide, og noen tar heller ikke særlig godt vare på boligen. Når det er sagt bør ikke dette stoppe deg fra å leie ut, men heller å vurdere å bruke en utleiemegler. Megleren vil hjelpe deg hele veien og gjøre mesteparten av jobben. I tillegg reduserer utleiemegleren risikoen for deg, fordi de sikrer at pengene blir utbetalt på konto til deg eller har metoder å kaste ut leietaker om det virkelig skulle gå ille.

 

Flyttebyrå gjør jobben for deg

Mange ser på flytting som en stressende tid de helst skulle vært foruten, selv om det å flytte til et nytt sted kan være spennende. Velger du å få flyttehjelp gjennom et flyttebyrå kan det også bare være spennende og koselig. De tar seg av arbeidet med å flytte alle dine eiendeler til ditt nye hjem, og du kan være sikker på at dette blir gjort på en god måte. Da kan du bruke tiden din på andre ting, som å nyte din nye bolig med venner og familie.

 

Internett er et «must»

Hva skulle vi gjort uten internett i dagens samfunn. Det gamle papirarbeidet og papirbaserte er flyttet digital og over på nett. Bredbånd er altså noe så godt som alle må ha i disse dager. For å unngå å betale unødvendig mye penger på noe så essensielt kan du bruke vårt skjema til å innhente gode tilbud med konkurransedyktige priser. Det eneste du må finne ut av er hvor rask hastighet du har behov for, så fikser vi flere uforpliktende tilbud til deg.

 

Gode vinduer gir god isolasjon

Gode vinduer er viktig for at boligen skal ha god isolasjon. Til tross for at vinduer utgjør en mindre flate er det faktisk her mye av varmen siger ut dersom vinduene er i dårlig stand. Særlig eldre boliger har gamle vinduer som er på tide å bytte ut. En annen fordel med å ha vinduer i god stand er at strømprisene vil reduseres som følge av at isolasjonen er bedre, for med god isolasjon vil du følgelig bruke mindre strøm til oppvarming. I tillegg vil gode vinduer også holde varmen ute, noe som er praktisk på varme sommerdager når solen steker på. Snakk om sola, kanskje du trenger ny solskjerming. Solskjermingsalternativer finnes i nesten utallige varianter og prisklasser. Det første du bør tenker over og finne ut er om du ønsker innendørs eller utendørs solskjerming. For øyeblikket er det persienner som er det populære valget for innvendig solskjerming,  men pergola og markiser er mye brukt av de utendørs solskjermingsvariantene.

 

Varmepumpe for det optimale inneklima

Varmepumper gir et godt inneklima og en jevnere temperatur. I tillegg er det også strømbesparende og dermed bra for miljøet. Med en varmepumpe vil du få tre ganger mer varme per krone du bruker til strøm. TjenesteTorget har et samarbeid med flere av de store produsentene av varmepumper, deriblant Daikin, Panasonic og Toshiba. Hos oss kan du derfor få gode tilbud på en rekke modeller og varianter, men først må du finne ut hvilken variant du kunne tenke deg.

Dersom du i dag har vannbåren varmefordeling i huset kan du gjerne gå for en væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Disse to variantene gir en jevnere temperatur og varmedistribusjon i boligen enn luft til luft varmepumpe. Har du på den andre siden ikke vannbårent system i dag, bør du heller ikke investere i det da dette er kostnadsfult. Alternativet her er derfor luft til luft varmepumpe. Den gode nyheten da, er at gjennom denne varianten vil du kunne få mye glede gjennom hele året. En luft til luft varmepumpe kan nemlig også brukes «motsatt», altså vil du kunne bruke varmepumpen som et airconditionanlegg på sommerstid. Greit å slå to fluer i en smekk eller hva?

 

Er du en av flere som allerede har tatt det lure valget i å investere i en varmepumpe må du huske på at det bør gjennomføres en jevnlig varmepumpeservice. Dette er for å sikre en lang levetid for din varmepumpe.  

 

Boligalarm varsler

En boligalarm,  er godt å ha av flere grunner. Først og fremst tenker man på innbruddsalarm, men ikke glem å ha på plass en brannalarm også. Feriesesongene og høsten er det mange tyver på ferde i håp om å finne en god bolig å ta seg inn i. For å holde disse unna bør du finne en boligalarm som passer din bolig. Bare det å ha en boligalarm virker skremmende på tyvene, noe som er grunnen til at forsikringsselskap reduserer forsikringspremien for kundene sine som har installert en FG-godkjent boligalarm.

Det er mange alarmselskap å velge mellom, men i dag er det Verisure og Sector Alarm som er størst i Norge. Deretter har man også flere valg når det gjelder type alarm. Benytt vårt skjema så får du flere gode tilbud der leverandørene også kan veilede deg til hvilken alarm som passer best for ditt hjem.

 

Garasjeport hindrer innbrudd

Mange huseiere har en garasje som ikke bare benyttes til å oppbevare bilen, men også andre eiendeler som skiutstyr, verktøy til hagen og diverse annet man ønsker å få ryddet bort. Disse tingene kan raskt hope seg opp til å bli av store verdier. Det mange ikke tenker over er at en garasje kan være lett å bryte seg inn i. Dette forhindrer du med en god garasjeport.