↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Meglersmart.no- La meglere i Follo by på deg

 

Skal du selge bolig i Follo-området? Via Meglersmart.no kan du motta gratis og uforpliktende tilbud fra meglere nær deg. Meglersmart.no er en tjeneste som matcher eiendomsmeglere og boligselgere. Kom i kontakt med flere meglere, og velg megleren som gir best helhetsinntrykk. 

 

I 2019 ble det solgt mer enn 31.500 boliger i Viken fylke. Ifølge Finanstilsynet var vederlaget til megler i snitt 60.400,-. Viken har med dette det høyeste snittvederlaget i landet, etter Oslo. Det er hevet over enhver tvil at det koster penger å selge bolig. Det er allikevel også verdt å merke seg at meglerens kompetanse og erfaring kan være avgjørende for salgsprisen. Det er derfor ikke likegyldig hvilken megler du velger.

 

På Meglersmart.no finner du et bredt spekter av artikler med tips og råd om kjøp og salg av bolig og fritidseiendom. I guiden til å selge hytte formidles det du trenger å vite om hyttesalg, inkludert hva det koster å selge hytte, hvilke skatteregler som gjelder ved salg av fritidsbolig og når på året det lønner seg å selge.

 

Har du spørsmål om Meglersmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom du skal selge bolig eller hytte? Ta gjerne kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til [email protected], så svarer vi deg så fort vi kan.