↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Lån til alle formål fra banker på Østlandet og resten av Norge

Bor du på Østlandet og trenger penger? Da bør du undersøke mulighetene for lån på nett fra mer enn 30 banker som tilbyr forbrukslån uten sikkerhet. De beste lånebetingelsene finner du når du ved å sammenligne flere av bankenes tilbud. Den biten hjelper vi deg med.

 

Dette finner du hos oss

www.forbrukslån.no gir vi deg komplett oversikt over de mer enn 30 bankene i landet som tilbyr lån uten sikkerhet. I tillegg til å gi deg en enkel måte å skaffe finansiering på, har vi oppdaterte omtaler av alle banker og låneformidlere. Les om lånesummer og rentebetingelser hver enkelt tilbyr. Vi tilbyr også et velfylt arkiv med guider og artikler om finansiering, håndtering av gjeld og privatøkonomi. 

 

Låneeksempel: Effektiv rente 11,55%, 120 000 kr over 5 år, etabl.geb. 950, kostnad 36 215kr, totalt 156 215 kr. Løpetid 1-5 år.

 

Konkurransedyktige tilbud på forbrukslån og refinansieringslån

Cirka 15 av nisjebankene i landet har lån på inntil en halv million. De øvrige har som regel lånegrenser på inntil 300 000 kroner eller mindre. Betingelsene kan variere en god del. Derfor anbefaler vi alltid at de som trenger penger henter inn flest mulig lånetilbud. Ved å sammenligne får du bedre sjanse til å få lån med lavere kostnader. Rentebetingelsene dine vil bestemmes ut i fra en individuell vurdering. 

 

Vil du se lånetilbudene? Du kan gå her for en oversikt over alle : https://www.forbrukslån.no/beste-lån/

 

Lån uten sikkerhet på 1-2-3:

1. Velg lånesum og nedbetalingstid.

2. Motta tilbudene på e-post.

3. Signer med BankID på låneavtalen med de beste rentene. 

 

Andre typer lån du finner på vår nettside

Bankene du finner i vår anbudstjeneste yter lån til alle slags formål. Et av de vanligste er lån til ulike kjøretøy og caravan. De fleste slike formål har vi skrevet guider for, slik at du får sjansen til å låne billigst mulig. Les for eksempel her om lån til campingvogn og bobil. 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube