↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Rask sammenligning av forbrukslån

Er du på leting etter et gunstig forbrukslån? Hos Billigeforbrukslån.no kan du raskt sammenligne tilbud fra over 30 lånetilbydere i hele Norge. På våre nettsider kan du også søke om lån uten kredittsjekk.

 

Mer om Billigeforbrukslån.no

På våre nettsider kan du raskt søke om lån og sammenligne tilbudene bankene sender deg. Det gir deg trygghet for at du velger det tilbudet som passer best for deg. Vi har oversikt over ulike typer finansinstitusjoner, for lån med sikkerhet og lån uten sikkerhet. Enkelte lånetilbydere tilbyr også lån med betalingsanmerkning.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,40 %, 150.000 o/6 år, etabl.geb. 950, kostnad 64.361. Total: 214.361.

 

Forbrukslån uten sikkerhet

En viktig fordel med forbrukslån er at man slipper å stille fast eiendom som sikkerhet. Dermed er det mulig å søke om forbrukslån selv om man ikke eier boligen man bor i. Det kan være ulike grunner til at man søker om et forbrukslån. En av dem er refinansiering, fordi det som regel er lavere rente på forbrukslån enn på kredittkortgjeld. Billigeforbrukslån.no hjelper deg til  å finne den aller beste renten.

 

Slik går du fram for å motta lånetilbud:

  1. I lånekalkulatoren på nettsiden vår legger du inn ønsket beløp og nedbetalingstid
  2. Husk å søke hos mange banker for å motta ulike tilbud som du kan vurdere
  3. Deretter kontakter bankene deg, og du kan velg det gunstigste tilbudet
  4. Banken overfører så pengene til din konto

 

Andre lånetyper vi tilbyr

På Billigeforbrukslån.no kan du søke om en lag rekke ulike lån, som lån til bil uten sikkerhet, lån til båt uten sikkerhet eller studentlån. Våre ulike smålån kan du lese mer om på billigeforbrukslån.no/smålån/.

 

Nedbetaling

I lånekalkulatoren hos Billigeforbrukslån.no skriver du inn ønsket nedbetalingstid. Dermed får du også hjelp til å sette opp en god nedbetalingsplan for lånet ditt.

 

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube