↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


929 84 444

Besøksadresse

Helgeroveien 233
3294 STAVERN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Buri Norsk Skadedyrkontroll

Vi holder til utenfor flotte stavern på helgeroveien 233. vi jobber primært i Vestfold og Telemark og Agder.  Vi  er en far og sønn bedrift. Det betyr at vi har kunden i fokus. Vi utfører alle type oppdrag med skadedyrkontroll. Herunder mus, rotter, svart jordmaur ofte kalt sukkermaur, skogsmaur, stokkmaur. Veggedyr, skjeggkre, skrukketroll. Med flere.

 

BURI Norsk Skadedyrkontroll er etablert av fagmannen og gründer Knut Vidar Christiansen. I 2021 kunne han være stolt av markedets kanskje lengste og faglig tyngste erfaring fra bransjen. Disse årene har vært anvendt til et virke som eier og faglig leder for salg og service i ett av de større firmaene innenfor skadedyrkontroll. Men like viktig benyttet han tiden til å utøve det yrket han genuint brenner for.

 

For å bygge sin faglige kunnskap har Knut Vidar hentet kompetanse og inspirasjon utenfor landet. Spesielt har dette vært gjennom de store internasjonale bransjetreffene i Nord-Amerika. Den internasjonale erfaringen har han ytterligere spisset gjennom etablering og eierskap i skadedyrkontrollfirmaer lokalisert i Litauen, Latvia, Estland.

 

Vår filosofi i BURI er at vi skal levere effektiv kvalitet av fremtidsrettet og miljøriktig skadedyrkontroll. Det gjør vi gjennom å benytte de virkemidlene som gir solide resultater med minst mulig, eller ingen, bruk av miljøgifter. Når skadedyrkontroll gjøres riktig vil dine verdier og samfunnets verdier ivaretas.   

 

Vi i BURI er til for kunden. Du som kunde skal ikke behøve og tenke på skadedyr for det ordner vi.