↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

24 07 74 22

Besøksadresse

Madserud allé 34
0274 OSLO
  1. Beskrivelse

Kjøresmart.no - Finn rett kjøreskole i Larvik

Kjøresmart.no finner du en oversikt over ulike kjøreskoler i ditt område. Kom i kontakt med flere trafikkskoler, og velg skolen som gir best helhetsinntrykk. Målet med tjenesten er å gjøre det enklere for forbrukere å finne lettfattelig og oppdatert informasjon. 

 

På Kjøresmart.no får du svar på de ofte stilte spørsmålene om oppkjøring, de ulike førerkortklassene, teoriprøven, priser og mer. Skal du ta mopedlappen og lurer på hva det koster? I vår prisguide kan du lese om hva mopedlappen koster og finne svar på de spørsmålene du har om prisen, inkludert hvilke kurs du må betale for, hvilke kostnader du kan unngå og hvordan du kan øve på en effektiv måte. Vi tipser også om hvordan du velger en god kjøreskole.

Har du spørsmål om Kjøresmart.no eller lurer på noe vedrørende trafikkopplæring? Se mer informasjon på Kjøresmart.no eller send en epost til kontakt@kjøresmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan. Leverer du tjenester i forbindelse med trafikkopplæring? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@kjøresmart.no hvor du forteller kort om din virksomhet og nedslagsområde.