↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

920 56 578

Besøksadresse

Gjøksyreveien 40
3261 LARVIK
  1. Beskrivelse

Frode Strøm - Alt i glass

Glass i Larvik

Service - Kvalitet - Pris

Jeg har de aller fleste typer glass å tilby. Det eneste jeg ikke har, er frontruter til biler. Jeg er opptatt av PRIS KVALITET OG SERVICE, og det aller viktigste for meg er at kunden er fornøyd med både produkt, pris og ikke minst det arbeidet jeg utfører for dem!

Nedenfor følger det en liste over et utvalg av de typer glass jeg tilbyr.
Jeg har mange, mange flere:
- Isolerglass
- Energiglass
- Plexiglass
- Sikkerhetsglass
- Innbruddshemmende glass
- Sikkerhetsglass
- Vanlig 3 og 4 mm. Glass
- Laminertglass
- Ornamentglass
- Brannhemmende glass
- Ulike typer speil, både med og uten folie
- Laminert trådglass
- Float
- Klart glass i forskjellige/ulike tykkelser , 3mm og 4 mm
- Lexan - Antikkglass
- Signalglass
- Blyglass
- Solkontrollglass
- Støyisolerende glass
- Herdet laminert glass
- Silikontuber og kitt
- Vinduer

Bytt gamle Isolerglass til Energiglass og reduser varmetapet med 50%!!
Skifter ut alle typer glass, speil, restaurerer gamle vinduer, glass i stedet for fliser på kjøkkenvegg, og mye mye annet! Jeg måler ukurante glass-størrelser og setter inn dette. Jeg monterer vinduer i ulike typer og størrelser, og jeg monterer skyvedørerer i glass. Dette gir rommet et helt eget særpreg. Jeg lager også blyglass om ønskelig. Det er bare ringe å høre for det aller meste går det an å få til! Meget konkurransedyktige priser og god service.

Laminert glass og Herdet glass regnes som sikkerhetsglass (bla mot personskader).
Ornament glass finnes i forskjellige/ ulike typer mønster og farge i glassene.

Plexi, kalles også Acryl plast.
Lexan, kalles også Polykarbonat plast.

Dette er bare noen eksempler på hva jeg leverer. Skulle det være andre ønsker, så bestiller jeg det! Jeg har vareprøver på de fleste typer glass, slik at de som ønsker det kan ta en kikk på disse. Jeg håper dere vil bruke meg og mine tjenester når dere har bruk for reparasjoner eller utskiftning av glass. Jeg ser frem til å opprette et godt kundeforhold med deg!

Bildeserie:
Verandaglass
her finnes det mange forskjellige typer og farger i mange forskjellige prisklasser. Det hindrer innsyn til verandaen, samtidig som det gjør det lunt og godt å sitte der fordi glasset skjermer mot vinden. Glasstypen som er brukt på bilder er Niagara glass.

Solkontrollglass: Disse vinduene er utrolig behagelige hvis du er plaget med f.eks at sola står og steker på soveromsvinduet ditt hele dagen/kvelden slik at det blir veldig varmt der. Vinduene som er vist på bildene hindrer 75% av solvarmen fra å komme igjennom, og det fører til at rommene blir fine og kjølige.Mna får de i forskjellige styrker. Disse glassene blir mer og mer populære, og det er så å si ingen prisforskjell fra vanlig glass.

Glassrekkverk:
Dette er en type glassrekkverk som jeg har satt opp i Larvik. Disse er populære! Man kan benytte dem på hus og hytter, og det hindrer ikke noe utsikt! Ett flott alternativ hvis du vil bevare utsikten din samtidig som du vil ha et rekkverk.

Kvelds- og helgevakt!