Gå til sidens hovedinnhold

Det finnes ikke patetiske saker

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det skal ikke stikkes under en stol at vi sjelden er helt enige, SV og Høyre. Vi står heldigvis fritt til å fremme de sakene vi alle mener beveger samfunnet generelt og lokalsamfunnet spesielt, framover.

Jeg har ennå til gode å betegne en sak som patetisk, og gjorde det heller ikke denne gangen. Det jeg derimot kritiserte, og som er dypt problematisk, er å fremme saker som interpellasjoner på slutten av et allerede langt møte – Per Manvik hadde sågar forlatt oss. At kommunestyremøtene gjennomføres på en slik måte fratar de folkevalgte reell mulighet for politisk debatt.

Det vitner om svak ledelse fra ordføreren å akseptere denne formen for politikk. At kritikken ligger i dette burde representantene både ha hørt og forstått i møtet. Så håper jeg vi fremover kan få tid til å diskutere våre politiske uenigheter i kommunestyremøter som er ledet på en måte som sørger for god politisk debatt.

Enige eller uenige i sak.

Les også

Patetisk, Eliassen?

Les også

Høiseth med klar tale til Manvik: – Det er en grense han med jevne mellomrom tråkker over

Les også

Når saker drukner i en sky av støy

Les også

Frykter en tøff sommer for mange: – Det blir en dobbel straff

Kommentarer til denne saken