Dette er de viktigste nasjonale og internasjonale nyhetene fra natt til mandag 7. september.

Av
DEL

Mann pågrepet etter knivstikking i Oslo

En mann ble knivstukket på åpen gate i Bredtvetveien i Groruddalen i Oslo søndag kveld. Natt til mandag ble en mann pågrepet, og politiet setter ham i forbindelse med hendelsen.

Det ble først meldt at en mann var skutt, men undersøkelsene på sykehuset viser at mannen ble stukket med kniv. Fornærmede er ikke livstruende skadd.

FT: Storbritannia vil bryte EU-avtale

Et lovforslag fra den britiske regjeringen vil tilsidesette viktige deler av Brexitavtalen. Det kan føre til sammenbrudd i handelsforhandlingene mellom Storbritannia og EU, ifølge Financial Times.

Deler av lovforslaget er ventet å bli offentliggjort onsdag og tar til orde for å «eliminere rettskraften i deler av utmeldingsavtalen» som gjelder statsstøtte og tollavgifter i Nord-Irland, opplyser tre personer som er kjent med forslaget.

92 nye koronatilfeller registrert i Norge

Det var ved midnatt registrert 11.388 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 92 meldte tilfeller siste døgn.

De siste to dagene er økningen på 157 meldte tilfeller, ifølge tallene fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Tennisstjernen Djokovic beklager feilslag

Novak Djokovic sier han er lei seg for å ha slått en ball som traff en linjedommer i halsen. Djokovic var frustrert etter å ha tapt et game, og det var det famøse slaget kom.


Hendelsen førte til at verdenseneren ble kastet ut av US Open. Djokovic beklager oppførselen sin og skriver på Instagram han føler seg «trist og tom» etter det som skjedde.

Hovland med god dag i PGA-tourmesterskapet

Marginene var ikke på Viktor Hovlands side søndag, og han ligger på en 21.-plass med fire slag under par etter tredje dag av PGA-tourmesterskapet i Atlanta.

Nordmannen fikk flere muligheter til birdie, og dermed klarte på resultatlisten, men han hadde ikke marginene på sin side. Han gikk runden på to slag. Mandag spilles siste runde i turneringen.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.