Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjer i Larvik de kommende dagene

Artikkelen er over 2 år gammel

Kulturkalenderen publiseres nå for siste gang. Dette skyldes at mange frivillige og profesjonelle arrangører av aktiviteter velger å ikke bruke dette tilbudet.

Tirsdag 22.

09.30 Seniortrim på Gloppesenteret: med Lise Eftedal. Iver Hesselbergs vei 2.

10.00 Gå - trim med humør.: Trim for alle - Ta vare på kroppen din. Kommunens Gule villa i Badeparken

10.30 Strikkekafé på Gloppesenteret.: Kom for en hyggelig prat rundt bordet. Iver Hesselbergs vei 2.

11.00 Larvik Sanitetsforenings Seniortrim: Kom i form og delta på Sanitetsforeningens Seniortrim, vi har gode øvelser for damer i sin beste alder. Etterpå prater vi og tar en kaffekopp. Velkommen til Helsehuset. Kr.Fredriksvei 10.

12.00 Åpent på Larvik Museum: Utstillinger og film på Larvik Museum. Utstillinger: Den glemte byen: Mennesker og makt i Larvik 1671-1783 og Larvik i endring 1880-1915. I museumskinoen Lille Munken vises lokalhistoriske filmer helt fra 1906 og fram til 1971. For barn er det aktiviteter i Kreativt verksted. Nedre Fritzøegate 2.

18.30 Medlemskveld med tema demens: Larvik Røde Kors Hjelpekorps har medlemskveld hver tirsdag. Her har vi aktuelle temaer som er relevante for oss førstehjelpere. Demens er et stort tema, men vi prøver å legge temaet mest mulig relevant for oss. Både hvordan man opplever dette, men også hvordan vi skal møte pasienten på best mulig måte på søk eller i utsatte situasjoner. Kom gjerne innom selv om du ikke er medlem i dag. Karen Sundts vei 18.

19.00 Foredrag: Skipsbygging i Vestfold: Denne kvelden kommer Stig Tore Lunde fra Hvalfangstmuseet i Sandefjord for å fortelle om skipsbygging i Vestfold. Arrangeres i samarbeid med Foreningen Larvik Sjøfartsmuseum. Kirkestredet 5.

19.00 Foredrag om autoimmune sykdommer. Forsker dr. Anita Kåss står for et av de største gjennombrudd i leddgiktsforskningen på år. Hun driver med forskning innenfor hormoner og autoimmune sykdommer og kommer til Munken i regi av Stoffskifteforbundet Vestfold lokallag og Larvik Revmatikerforening. Munken, foajé.

Onsdag 23.

10.00 Gloppesenterets store buffé: Iver Hesselbergs vei 2.

11.00 Frivilligsentralen: Bli kjent kafe. Frivilligsentralen.

11.00 Lunsjtreff: Andakt, mat, sang og musikk. Besøk av Laila Ganseth. Frelsesarmeen.

15.00 Tennis ny treningsgruppe ungdommer 13-16 år: Larvik og Stavern Tennisklubb starter opp ny treningsgruppe med tennis for ungdommer, nybegynnere, alder 13-16 år. Tennishallen i Staurumveien 15, Stavern

16.30 Kom og spis!: Middag i Nanset kirke hver onsdag. Nanset kirke.

19.00 Venezia «Adriaterhavets Dronning»: Foredrag hos "Il Passatore" Art-Restaurant. Venezia er byen som i århundrer har fasinert sine besøkende og som fikk bystatus allerede på 400 t. Arkitekturen i Dogepalasset og andre store palasser langs Canal grande gir utrykk for det. Vi vil også besøke Arsenale marineskipsver et som var selve drivkraften for Venezias storhet.

19.00 Lokalhistorisk kveld: i Vognskjulet på Tjølling prestegård. Janne Helen Kristiansen forteller om folk og hus på Halsen før i tida. Film fra Tjølling kirkes 800-års-jubileum. Tjølling Historielag. Vikveien 13.

19.00 Foredrag - Om autoimmune sykdommer: Forsker dr. Anita Kåss står for et av de største gjennombrudd i leddgiktsforskningen på år. Hun driver med forskning innenfor hormoner og autoimmune sykdommer. (Stoffskiftesykdommer, leddgikt, m.m.) Bok: «Mamma er en gåte» Arr: Stoffskifteforbundet Vestfold lokallag og Larvik Revmatikerforening. Teaterhuset Munken foajé.

19.00 Hjerte for deg kveld: En kveld med mye sang, musikk, gode taler, samvær, lodder og kaffe. Heartbridge, Ryes Gate 22, Larvik.

21.00 Hovde, Hvilen og Flusund: Folk og irsk. Skomakern Pøbb.

Torsdag 24.

10.00 Gå - trim med humør.: Trim for alle - Ta vare på kroppen din. Kommunens Gule villa i Badeparken.

11.00 Babysang i Berg arbeidskirke : Etter en fin stund med sang og regler, serveres deilig lunsj. Både babyer, mammaer og pappaer trives på Babysang! Berg arbeidskirke, Søndersrødveien 54, Helgeroa.

11.00 Babysang: Babysangopplegg med påfølgende lunsj for de voksne. Stavern Menighetshus, Rådhusgaten.

12.00 Åpent på Larvik Museum: Utstillinger og film på Larvik Museum. Utstillinger: Den glemte byen: Mennesker og makt i Larvik 1671-1783 og Larvik i endring 1880-1915. I museumskinoen Lille Munken vises lokalhistoriske filmer helt fra 1906 og fram til 1971. For barn er det aktiviteter i Kreativt verksted. Nedre Fritzøegate 2.

16.00 Middag for en hundrelapp: på Gloppesenteret. Ta med familie, venner og bekjente i vårt hyggelige miljø. Iver Hesselbergs vei 2.

16.00 Aktivitetstimen 6-10år: Aktiviteter i Fagerlihallen med lek og moro så vi blir litt svette i luggen. Gratis - hver torsdag. Fagerlihallen.

18.00 Bukta Dataklubb - Åpent møte: Facebook - Hva gjør folk på Facebook? Å være passiv eller aktiv på Facebook. Hjelp til bl.a. å komme i gang, sette opp riktige innstillinger. Kafeteriaen, Buktasenteret i Stavern.

18.30 Linedancekurset fortsetter: Det er enda ikke for sent å bli med på linedance. En ny dans læres hver kveld. Larvik Brannstasjon, Elveveien 56.

17.30 Lek og sang (barn 3 - 7 år): Lek i gymsal. Sang og kveldsmat i Stavern Menighetshus, Rådhusgaten. Stavern Menighetshus.

17.30 Torsdagsklubben (2. - 4.kl.): Samling, aktivitet i gymsal eller på Menighetshuset, kveldsmat. Stavern Menighetshus, Rådhusgaten.

17.30 Mekkegruppe for barn og voksne: Er du barn/ung og har lyst til å lære å skru? Eller bare sjekke ut mekking som hobby? Ta med deg en voksen og kom. Vi åpner ei girkasse, en gressklippermotor, eller kanskje en brødrister? Noen plasser også for barn uten voksenfølge. Stikkord: Oljete fingre, kaffe, saft, pølser i grillen, trivsel! Info/påmelding: Odd Ivar Langegard, 41010578. Øya 33 /Sagvn 5.

18.45 Hekta junior (5. - 7.kl.): Vi hygger oss sammen med kveldsmat, samling, spill og forskjellig aktivitet. Stavern Menighetshus, Rådhusgaten.

Fredag 25.

11.00 Fredagsquiz: Et koselig møtested med quiz, høytlesning og en god kopp kaffe. Kongegata 18.

11.00 Spillkafè: Teppecurling, bowling, kinasjakk mm. Velkommen til Gloppesentret.

12.00 Åpent på Larvik Museum: Utstillinger og film på Larvik Museum. Utstillinger: Den glemte byen: Mennesker og makt i Larvik 1671-1783 og Larvik i endring 1880-1915. I museumskinoen Lille Munken vises lokalhistoriske filmer helt fra 1906 og fram til 1971. For barn er det aktiviteter i Kreativt verksted. Nedre Fritzøegate 2.

18.00 Allsangkveld i Helgeroa: Vi synger bl.a. de gamle sangene. Kaffe og noe å bite i. Terje Olafsen og brødrene Bordøy leder an. Kollekt til inntekt for Bedehuset. Helgeroa Bedehus.

19.00 Stavern Vise Versa: Møteplass for poesi og viseinteresserte. Medvirkende: Knut Roppestad: singer / songwriter fra Horten, Finn - Erik Faale : sang, Jann R. Sivertsen : poesi, Skagerakkærne. Allsang. Åpen scene. Cafe Annekset , Stavern Torg.

19.00 Utlodningsfest: Fredheim Hvarnes. Arnold Skaatan, pensjonert prest med sin oppvekst i Hvarnes, tar oss bl.a. med på noen glimt fra sine barne- og ungdomsår i hjembygda. Svarstad musikklag deltar med sang. Loddsalg og kveldsmat. Alle velkommen!. Fredheim, Hedrumveien Hvarnes.

21.00 Rockekveld på Pica Pica vol. 47: Anders og Atle spellær rockeskiver. Vi tar ansvar og spellær den musikken vi faktisk vil høre ute på by´n. Pica Pica.

Lørdag 26.

10.00 Høstmarked på Verket: Høstmarked med 14 bord med ulike ting som er produsert og laget, blant annet håndarbeid og smykker. Verket, Kongegata 1.

12.00 Mannekengoppvisning i Det Kreative Hjørnet: Mannekengoppvisning med lekre klær, designet og lagd av lokale kunsthåndverkere. Strikk, søm, nanofilt. Festdrakter, kjoler, sjal, hatter og mye mer. Det Kreative Hjørnet, Nanset gt 7.

13.00 Zumba Maraton: Zumba Maraton er 1,5 time med hete rytmer og svingende hofter. Her trener du kondisjon, balanse og fleksibilitet, samtidig som du har det gøy. Vær smart - kast deg ut i rytmene sammen med oss. Lerkelundveien 1.

13.00 Ronja Røverdatter: Ronja kommer til Larvik! Opplev en fengende musikal for hele familienTeaterhuset Munken.

15.00 Sangmøte i Filadelfia Svarstad: Stort sangmøte med besøk av "Guttemusikken" (voksne mannfolk) fra Eidsvoll. Det blir også allsang og bevertning. Lågaveien 98, Svarstad.

17.00 På en grønnmalt benk i haven: Lardal pensjonistforening får besøk av Teater Ibsen/Underholdningsvogna med en musikalsk forestilling om 1950-tallet. Klokkergården, Svarstad.

17.00 Ronja Røverdatter: Ronja kommer til Larvik! Opplev en fengende musikal for hele familienTeaterhuset Munken.

19.00 A Tribute To Bølgen - The Best of HUK in Bølgen: Halsen Ungdomskorps feirer Bølgen ti år og lager en storslagen konsert der korpset har tatt de beste stykkene fra fire av sine tidligere Bølgenkonserter. Med seg på denne feiringen har korpset: Vokal; Odd Rene Andersen, Anders Gjønnes, Maria Merete Trøen, Camilla Trøen Skeie, Mariann Lund og Stavern Mannskor Dansere fra Thor Heyerdahl VGS og CS Tango Nils Mathisen og Lena Barth Aarstad. Bølgen Kulturhus.

21.30 Latino Mix Party: Velkommen til vårt første men ikke siste Latino Mix Party! Intro-class Bachata. Masse herlig latinsk musikk med DJ Jesus og Orlando! Lerkelundveien 1, (2 etg).

Søndag 27.

11.00 Andakt: v/Stein Unneberg. på Sportskapellet.

11.00 Høsttakkedag med gudstjeneste og søndagsskole: Det blir gudstjeneste med lovsang. Ommund Rolfsen taler om tema: For de gaver som du gir! Søndagsskolen er med på første del av gudstjenesten før de har et eget opplegg. Kirkekaffe med grønnsakssuppe og kaker. Metodistkirken, Haraldsgate 4.

11.00 Eikedalen og Lauvesetra er åpen

11.00 Åpen Gård på Damgården, Vestmarka: Ponnyridning. Besøk dyrene på gården: geiter, høner, kaniner, katter, hester og ponnier. Åpen kafe. Vestmarkveien 149.

12.00 Gudstjeneste: Lars Johansen taler. Pinsemenigheten Betania, Larvik.

12.00 Åpent på Larvik Museum: Utstillinger og film på Larvik Museum. Utstillinger: Den glemte byen: Mennesker og makt i Larvik 1671-1783 og Larvik i endring 1880-1915. I museumskinoen Lille Munken vises lokalhistoriske filmer helt fra 1906 og fram til 1971. For barn er det aktiviteter i Kreativt verksted. Nedre Fritzøegate 2.

13.00 Ronja Røverdatter: Ronja kommer til Larvik! Opplev en fengende musikal for hele familienTeaterhuset Munken.

18.30 Dansekveld: Kom og Dans arrangerer dansekveld med DJ. Alle er velkomne. Kom gjerne alene. Dette er også sosialt. Husk innesko som ikke sverter. Larvik Brannstasjon, Elveveien 56.

19.00 Gloria - en kirkekonsert: Tjølling sangforening i samarbeid med Larvik Kammerkor og musikkelever fra Thor Heyerdahl videregående skole ønsker velkommen til en storslagen konsert i Østre Halsen kirke. 90 sangere, solister og musikere framfører Antonio Vivaldis Gloria i sin helhet. Konserten vil ha en avdeling der kor og elever fremfører egne stykker. Østre Halsen kirke.

19.00 Widor-orgelkonsert: Michael Schönheit (Leipzig) spiller orgelsymfoni nr 5 av Widor og musikk av J. S. Bach. Larvik kirke.

19.00 U2-Messe i Nanset Kirke: All musikken gjennom gudstjenesten er laget av det verdenskjente bandet U2. Nansets Kirkes eget storkor, Kick, er med og bærer musikken denne kvelden. Bandet er satt sammen av lokale musikere. Solist for kvelden er Dag Arnold Gryting. Nanset Kirke.

19.00 Sangkveld på Betania: I tillegg til mye allsang så deltar Inger og Erik Schultz fra Sandefjord, Svein Anders Andersen og Frode Rauan fra Larvik, Anne Kristin Lindberg fra Skien og Liubou Zavadskaya fra Hviterussland.. Etter møtet er det kafe i Peisestuen. Dr. Holmsvei 7.

Mandag 28.

11.00 Seniornett Larvik har datacafè m/tema: Denne gangen viser vi hvordan du kan se TV og høre radio digitalt. Hva er TuneIn, VPN, Altibox TV overalt, NRK.no, osv. vi viser deg mulighetene. Kaffe og hyggelig prat og datahjelp har vi også. Gloppesenteret.

Tirsdag 29.

10.00 Gå - trim med humør: Trim for alle - Ta vare på kroppen din. Kommunens Gule villa i Badeparken.

11.00 Larvik Sanitetsforenings Seniortrim: Kom i form før vinteren setter inn! Vi har Seniortrim på Helsehuset og kaffe samt hyggelige samtaler etter trimmen. Velkommen til oss. Kr.Fredriksvei 10.

11.00 Formiddagstreff: Gerd og Oddvar Schjølberg taler. Pinsemenigheten Betania, Larvik.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.