Gå til sidens hovedinnhold

Gjennomfører likevel E18-omleggingen natt til tirsdag

Artikkelen er over 3 år gammel

Tidligere i kveld meldte Statens vegvesen at man hadde valgt å utsette omleggingen av kjøremønsteret på E18 på Sky i natt på grunn av dårlig vær. Nå har man bestemt at omleggingen likevel gjøres i natt.

Statens vegvesen skal legge om kjøremønsteret på E18 ved Sky i forbindelse med ferdiggjøring av den nye motorveien forbi Larvik.

Vegvesenet informerte tidligere at omleggingen skulle skje natt til tirsdag, men mandag ettermiddag fortalte informasjonsansvarlig hos Statens vegvesen i Vestfold, Knut Vedeld Hovde, at omleggingen måtte utsettes.

Årsaken var at man må lede trafikken fra Langangen og via den gamle E18 forbi Hallevannet. Dette på grunn av all skilting som må gjøres i forbindelse med omleggingen, og at man ikke ønsket å gjøre det når været er så dårlig som nå.

I kveld har imidlertid Statens vegvesen likevel bestemt at omleggingen skjer som planlagt natt til tirsdag.

Trafikken fra Telemark og nordover vil fra i natt ta av fra firefelts E18 i Skykrysset, og altså kjøre opp i rundkjøringen over nye E18, og ned på den gamle hovedveien.

Les mer om omleggingen her: OBS! Snart legger de om trafikken på E18

Les også: (+)  Da ølklubben hadde årsmøte på Larvik Mikrobryggeri, dukket skjenkekontrollørene opp. Dermed måtte gevinstene bli igjen

Les også: Utsetter åpningen av Farrisbrua i tre måneder

Les også: Bli med høyt opp - 334 trappetrinn over Larvik

Bildeserie

Se de nye bildene fra tårnet på Farrisbrua

Kommentarer til denne saken