Sju biler involvert i to ulykker på E18 – én bil tok fyr – veien sperret, men er nå åpnet

Av og

Det har skjedd to ulykker på E18 i Holmestrand. Det var lenge full stans i nordgående trafikk. Politiet anbefaler å ta av E18 mot Holmestrand i første avkjøring fra sør, ved Hellandkrysset.

DEL

Bispeveien er ikke et alternativ, siden det har skjedd ulykker både ved Islandkrysset og ved Løkentunnelen, nord for Islandkrysset.

Én av ulykkene skjedde i nordgående løp ved Løkentunnelen. Brannvesenet meldte at én av bilene sto i brann. Denne brannen skal nå være slokket, og ingen personer skal være skadet, melder politiet klokken 16.56. I denne ulykken skal tre biler ha kjørt i hverandre.

Samtidig opplyser Vegtrafikksentralen sør at omkjøring blir skiltet ved Hellandkrysset, altså den første avkjøringen til Holmestrand fra sør.

Det betyr at all nordgående trafikk på E18 blir ledet gjennom Holmestrand sentrum videre til Sande.

Les også: – Er du trøtt eller full, anbefaler vi brødskive

Litt etter klokken 17.00 forteller en tb.no-leser at trafikken som blir ledet via Holmestrand går svært sakte.

Klokken 17.03 opplyser politiet at venstre felt både ved Islandkrysset og Løkentunnelen er åpnet, og at bilister kan passere i sakte fart. Bilberger er på vei for å rydde opp etter begge uhellene.

Meldingen om ulykken kom klokken 16.19. Politiet anbefalte umiddelbart bilister å finne alternative ruter til Drammen eller Oslo.

Både Hillestadtunnelen og Løkentunnelen ble stengt, men er nå åpnet.

Les også: Hitparaden lokket fram jubel i Bølgen: – De vekker gode minner 

To ulykker

– På vei til ulykken kom vi over en annen ulykke ved Islandkrysset, én brannbil har stoppet her, mens den andre fortsetter til Løkentunnelen, melder underbrannmester Donald J. Bell. Begge ulykkene fører til kø. Vær obs!, opplyste Vestfold interkommunale brannvesen på Twitter.

Klokken 16.47 opplyste politiet at fire biler var involvert i ulykken ved Islandkrysset, og at ambulansepersonell er i ferd med å sjekke personene som er involvert.

Tre minutter senere tilføyde politiet at ingen personer ble skadet i denne ulykken.

Det er kø og tett trafikk flere steder på E18 i Telemark og Buskerud søndag ettermiddag.

Artikkeltags