Ennå har ingen lagt drøye 60 millioner på bordet for denne "låven"

TIL SALGS: Salget av Skeidar-bygget på Amundrød, også kalt kjøpslåven, håndteres av Q4 næringsmegling.

TIL SALGS: Salget av Skeidar-bygget på Amundrød, også kalt kjøpslåven, håndteres av Q4 næringsmegling. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Skeidar-bygget på Amundrød, som ble lagt ut til salgs i desember, ligger fremdeles på markedet. – Det har vært en del interesse rundt eiendommen, forteller megler Geir Holland i Q4 næringsmegling.

DEL

Tidlig i desember skrev Østlands-Posten en artikkel om at Skeidar-bygget på Amundrød, også kalt kjøpslåven, ble lagt ut til salgs på Finn.no med en prisantydning på solide 63,5 millioner kroner.

– Eiendommen kommer på markedet nå fordi eierne foretar en strategisk tilpasning av eiendomsporteføljen sin, uttalte megler Geir Holland i Q4 næringsmegling til Østlands-Posten i den anledning.

– En del interesse, men foreløpig ingen bud

Til tross for at flere butikker og konsepter har hatt sitt tilholdssted der, har låven på Amundrød siden tidlig i 1998 vært identisk med Skeidar.

Kjøpslåven eies per i dag av eiendomsselskapet Handelsbygg Invest 1 AS – som igjen eies av en rekke personer, hvor største eier er Sigurd Haraldssøn Astrup. Men nå ønsker de nåværende eierne å selge, og eiendommen ble derfor lagt ut til salgs på Finn.no tidlig i desember for 63,5 millioner kroner.

Holland i Q4 næringsmegling forteller til Østlands-Posten i denne omgang at det har vært en del interesse rundt eiendommen, men at de foreløpig ikke har fått inn noen bud.

– Vi må nok jobbe ytterligere med salget i løpet av 1. kvartal, påpeker Holland.

– Håper på å få inn bud i løpet av 1. kvartal

Megleren mener det ikke er uvanlig at det foreløpig ikke har kommet inn bud på eiendommen.

– Det er mange slike store eiendommer som ligger ute i tre til seks måneder, og Skeidar-bygget har kun ligget ute i én måned. Det er snakk om store transaksjoner, så det er naturlig at det tar litt tid, men vi håper likevel på å få inn et bud i løpet av 1. kvartal, sier Holland.

Artikkeltags