Tirsdag har den nye dokumentarfilmen Alt for Norge førpremiere på Bølgen kino. Da kommer både Daniel Høglund (regissør) og Gunnar Halle til hjembyen for å delta.

Høglund skal snakke med Trond Aarstad jr. om filmen både i forkant og etterkant, men en av Norges landslagsprofiler under Drillo-perioden, Gunnar Halle, skal fortelle om og snakke med alle som har spørsmål.

Halle, som var proffspiller i klubber som Leeds og Oldham, scoret blant annet tre mål i den mye omtalte landskampen mot San Marino, fortsatt den største norske seieren i en VM-kvalifiseringskamp – 10-0.

Alt for Norge er kinofilmen om Drillo, hans mannskap og reisen de tok det norske folk med på gjennom 90-tallet, og kvalifiserte seg til VM i fotball for første gang på mange år. Gjennom personlige opptak og i stor grad nytt videoarkiv tar denne filmen deg med i spillerbussen, garderoben og på innsiden av eventyret du kun har sett fra tribunen eller foran TV-en. Filmen varer i cirka 1 time og 45 minutter, og etterpå blir det ettersnakk.

LES OGSÅ: Nå ønsker Daniel (34) og Gunnar (55) at du leter i skuffer og skap: – Send det inn!