Gå til sidens hovedinnhold

En forskjell

Artikkelen er over 2 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

BedreLarvik stiller til valg med 24 dyktige, engasjerte og dedikerte innbyggere fra hele Larvik kommune som vil at vi skal inn på en ny kurs og utvikles i en annen takt de neste 4 årene. Felles for oss alle i BedreLarvik, er at vi ønsker å utgjøre en forskjell også etter valgdagen! Vi er et rent saksparti med et omfattende program som bla. ønsker jernbanen ut av sentrum, byutvikling uten bomring rundt Larvik by, at det ikke utvikles en støyende container terminal på Sika, for deretter å ha godstog dundrende- og dominere bybildet i fremtiden. Støyende tog gir ingen gode møteplasser eller økt bo- og livskvalitet!

BedreLarvik er som et rent saksparti, ikke bundet til partiideologi. Ikke må vi marsjere etter taktstokken til en nasjonal partileder i Oslo som feks. heier på overnasjonale direktiver fra Brussel/EU. Vi er fokusert på det som er til det beste for deg, alle innbyggere og kommunens ve og vel, i hele vår flotte kommune!

Ønsket om fornying av det politiske landskapet har gjennom mange år stått sterkt i Larvik, med en fornying av yngre og #andrestemmer. Grip sjansen – BedreLarvik er tilbudet. Vi i BedreLarvik er en garantist for at vi ikke får en tradisjonell blå/blå/gul eller rød/grønn politikk initiert fra Oslo, men en politikk og utvikling som ivaretar særskilt Larvik kommunes innbyggere og behov. Hele kommunen, alle lokalsentrene, med bygder og grender, og begge våre byer må sees i en stor sammenheng. At det går godt i våre byer Larvik og Stavern, er så viktig, men det er også viktig at det går godt i Lardal, på Helgeroa, på Tjøllingvollen, på Brunlanes, i Kvelde, i Hvarnes og i alle deler av vår kommune. Vi er avhengige av hverandre og sammen utgjør vi et mangfold og en flott kommune. Vi ønsker derfor ingen bomring rundt Larvik som stenger innbyggere fra omlandet ute og gjør det dyrt å reise inn til byen. Vi ønsker heller ingen ny jernbane midt i- og igjennom byen, som lammer og dreper all aktivitet i vår flotte by de neste 15–20 årene og blir en barriere midt i byen de neste 200 år! Det kan ikke være klokt å erstatte mennesker, hjem og næring med to togspor. Nå på tampen rett før valget, har også Bane NOR bekreftet at stasjon på Bergeløkka er fullt realiserbar (ref. prosjektgruppa Larvik).

Det er nå opp til deg og oss å realisere det vi sammen ønsker, og det gjøres over stemmeseddelen senest den 9.9.2019! Vi i BedreLarvik håper du stemmer på oss i BedreLarvik, for at vi skal ha mandat til å gjennomføre den endringen og kursomleggingen mange ønsker. Det må bli slutt på at det meste er avgjort på bakrommet eller i et medlemsmøte med partipisk, før sakene kommer til reell behandling i kommunestyret.

Stem! Stemmer du ikke, har du liten grunn til å beklage deg senere over at feks. barnehagen, skolen eller et sykehjem ble lagt ned i ditt nærområde! Min sterke og klare oppfordring er at du ved høstens kommunevalg ikke blir blant de 4 av 10 som ikke stemte ved dette valget. Du og din stemme er med på å avgjøre hvordan vår kommune skal utvikles de neste 4 årene. Er du enig med oss i BedreLarvik, hva vi har ment og jobbet for de siste årene, hva vi står for og hva vi går til valg på, så håper vi du gir din stemme til oss i BedreLarvik – uansett, stem!

Tid for endring – godt valg!

Kommentarer til denne saken