Gå til sidens hovedinnhold

Enebolig i Andebu totalskadd i brann – beboer reddet seg ut

Artikkelen er over 1 år gammel

Nødetatene rykket seint mandag kveld ut til en brann i en enebolig i Nesveien i Andebu.

Sandefjords Blad: – Brannvesenet rykker ut på brann i bygning, meldte 110-sentralen på Twitter like etter klokken 23.00.

Drøyt 20 minutter senere, kunne politiet melde om at bygningen stod i full fyr.

– Vi er fremme med første patrulje. Bygget er en enebolig med to etasjer, og det overtent. En mann som var inne i boligen skal ha evakuert seg selv, meldte de på Twitter.

Brannvesenet på stedet opplyste til SB.no at de jobbet for at brannen ikke skulle spre seg.

- Vi jobber nå med å sikre garasjen og at brannen ikke skal spre seg til terrenget rundt her. Vi prøver naturligvis også å slukke det vi kan på huset, selv om det er overtent, sa utrykningslederen på stedet, klokken 23.40.

Vaktleder Harald Kleppo ved 110-sentralen fortalte til SB like etter midnatt, at brannvesenet rykket ut med store mannskaper.

- Vi har mannskaper fra både Sandefjord, Stokke og Tønsberg på stedet, sier han, og opplyser at det i følge deres opplysninger kun var en person som befant seg i boligen da brannen startet.

Klokken seks opplyste politiet at brannvesenet fortsatt jobber på stedet og kommer til å gjøre dette en stund fremover. Ingen personer skal ha blitt skadd i forbindelse med brannen. Beboeren i huset har ifølge politiet tatt tilhold på annen adresse.

Hva som er årsaken til brannen, er det altfor tidlig å si.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.