Østlands-Posten, i samarbeid med Ekspedisjonsreiser, vil dele ut en gratisbillett til en fulltegnet tur til Kilimanjaro i Tanzania. Prisen har en verdi på 40.000 kroner.

Jani Thorenfeldt Barfod fra Larvik er reiseguide på turen, som varer i 11 dager og som vil ta deg til toppen av Kilimanjaro – som er hele 5.895 meter høyt. Hun har blant annet besteget Kilimanjaro, Elbrus, Island Peak i Nepal og Aconcagua tidligere.

I tillegg til Jani vil det være flere lokale guider, egen kokk og mange supplerende bærere på turen.

– Vi starter turen i regnskogen og går oppover via ulike klimasoner og naturtyper, og hver dag er unik. Å bestige Kilimanjaro er en ubeskrivelig opplevelse som vanskelig kan sammenlignes med noe annet. Vi bruker syv dager på å bestige fjellet, og våre dyktige lokale guider i tillegg til vårt dedikerte lokale team leder deg til toppen av Afrikas høyeste fjell, står det på nettsiden til Ekspedisjonsreiser.

Avreise er 4. mars, og turen varer i 11 dager. Du kan finne mer informasjon her.

For å vinne billetten, må du være:

  • glad i å gå på tur
  • i normal fysisk form (du trenger ikke erfaring fra høyden)
  • abonnent av Østlands-Posten
  • komfortabel på kamera, så du kan sende videooppdateringer fra turen til oss i ØP

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne at du sender oss en mail med en videointroduksjon av deg selv! Merk mailen med «Kilimanjaro» og send til reda[email protected]. Vi kårer en vinner rundt månedsskiftet. Tvi, tvi!