Er du Larviks beste fantasy-manager? Da kan du vinne både ære og premier!

ER DU BEST I LARVIK: ØP vil finne ut hvem som er den beste fantasy-manageren i Larvik, og har opprettet ligaen «ØPs Larvik-mesterskap». Koden er bxe3mj.

ER DU BEST I LARVIK: ØP vil finne ut hvem som er den beste fantasy-manageren i Larvik, og har opprettet ligaen «ØPs Larvik-mesterskap». Koden er bxe3mj.

Nesten åtte millioner mennesker verden over har registrert et lag i Fantasy Premier League. Nå skal Østlands-Posten finne ut hvem som er best i Larvik.

DEL

Link til å bli med i «ØPs Larvik-mesterskap».

Fantasy Premier League er det offisielle virtuelle fantasyspillet for Premier League. Siden oppstarten i 2002 har konseptet bare vokst og vokst, og i dag er spillet et av de største fotballfantasyspillene i verden. I fjor skal 7,6 millioner brukere ha vært registrert.

I korte trekk går spillet ut på å velge sin egen tropp på 15 spillere fra ulike lag innenfor et angitt budsjett. Deretter velger man for hver Premier League-runde elleve spillere som skal spille. Før hver runde kan man foreta ett spillerbytte i troppen.

Man får poeng avhengig av hvordan spillerne gjør det i den aktuelle Premier League-runden, og etter endt sesong står man igjen med én vinner. Den som har klart å samle flest poeng totalt.

Kode: bxe3mj

Noe av det morsomste med spillet er selvsagt å konkurrere mot venner og bekjente, og alle som ønsker kan opprette ligaer der man konkurrerer mot hverandre. Det kan være egne venneligaer, ligaer på arbeidsplassen, internt i familien osv.

En egen konkurranse for oss som er fra Larvik har imidlertid ikke funnes. Før nå. Østlands-Posten har nemlig opprettet ligaen «ØPs Larvik-mesterskap», koden til denne ligaen er bxe3mj.

Leser du denne saken på nett, er det aller enkleste rett og slett å trykke denne linken. Mange har opprettet lag allerede, og deltar i andre ligaer. For dem er deltakelse og mulig berømmelse altså bare et tastetrykk unna.

LES OGSÅ: Jørgen (16) kvalifiserte seg til norgescupen i Rocket League

Premier League-drakt til vinneren

I tillegg til æren vil vinneren få en valgfri Premier League-drakt. Det er nemlig hovedpremien i vår konkurranse. Vi kan imidlertid love at de andre pallplasserte også skal få en liten påskjønnelse.

Skal du klatre helt til topps, må du dog regne med å bruke litt tid på laget ditt. Fantasy Premier League har nemlig blitt en liten vitenskap for de aller ivrigste som vet å plukke de riktige spillerne til riktig tidspunkt.

I fjor var faktisk Norges sjakkonge Magnus Carlsen med helt i toppen blant alle de 7,6 millioner brukerne, men en litt dårlig avslutning gjorde at han til slutt endte på 10. plass globalt.

Så god trenger du neppe å være for å vinne Larvik-ligaen, men det er mange dyktige fantasy-managere der ute, også i vårt distrikt. Og nå skal vi altså finne ut hvem som er den aller beste.

Lykke til!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken