Er mye ved covid miljøbetinget?

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Av de første nyhetsmeldinger i norske mediene om koronna var opprinnelsen personer som vandret rundt i et våtmarked og mat marked i Kina. Veien bar kanskje hjem for å tilberede et måltid til familien. Senere hospiteres flere personer og kommer i kontakt med en pleier som forstår hvor raskt denne sykdommen smitter og pleierne omkommer i sin bestrebelser på å redde menneskeliv og varsle andre kohortene.

Sykdommen er oppstått i et spesielt miljø og vil ikke miljøet være viktig å påvirke positiv med alternative mulige næringskilder? Smitten vil på en måte fortsatt pipple ut et sted og kanskje flere virus. Kanskje ville mye vært vunnet om man kom i dialog internasjonalt omkring temaet og bidro til en bedre ernæring eller tilberedning av mat kunnskap.

Vi må jo følge opp rådene vi selv får så godt vi kan, det er jeg så enig, i men kanskje noe å tenke på.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken