Et tillegspoeng

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tormod Knutsens viktige innlegg i onsdagsavisen roper på en tilføyelse:

Sett over middagstallerkenen på kjøkkenbordet er kommunens bruk-og-kast-mentalitet et skammelig dårlig eksempel for oss alle. Barn og unge, arbeidsfolk og pensjonister: Vi kunne trenge et bedre offentlig forbilde enn den kommunale rausheten som politikere og administrasjon demonstrerer - når de går sammen om å skusle bort innbyggernes skattemillioner ved å rive og bygge nytt der hvor de godt kunne renovere og rehabilitere til halve prisen.

Nei, fanden spare på hundrelappene: Hvorfor skal vi privat se et poeng i å utnytte middagsrestene og reparere et gammelt hagegjerde, når vi ser hvor lett og flott våre valgte ledere bestemmer oss for å rive og hive og bygge nytt!

Men tidene skifter, og akkurat nå ligger det kanskje til rette for holdningsendringer og utskifting av slumsete trender. Skal vi likevel se at Knutsen får gjennomslag for tankene sine om gjenoppbygging i Badeparken? Vi var jo så fornøyde med det biblioteket vi hadde der. Og ingen tror vel at det blir noe dårligere hvis vi bygger det opp igjen?

Ikke glem eksempelets makt i en tid som krever skjerpete holdninger hos oss alle!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken