Gå til sidens hovedinnhold

Få med deg utdelingen av kulturprisene

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag skulle det vært Kulturnatt i Larvik, men denne er dessverre avlyst i år. Prisforestillingen blir det derimot noe av.

Festforestillingen i Bølgens storsal med utdeling av kommunens honnørpriser er et av høydepunktene hvert eneste år på Kulturnatt. Men i år blir jo alt så annerledes og selve Kulturnatt er avlyst.

– Det blir gjennomført som planlagt en forestilling med utdeling av de kommunale honnørprisene. I tillegg blir den overført direkte på ØP nett, op.no, forteller Arve Karlsen, som vanligvis har en hektisk tid med forberedelse av en mengde arrangementer denne helgen.

Les også

Prisvinnerne ble hedret i Bølgen: – Jeg blir rett og slett rørt

Uten publikum

Men helt som planlagt blir heller ikke denne forestillingen i år.

– Vi har fått beskjed fra beredskapsteamet i dag at vi ikke får ha publikum, kun prisvinnere og utdelere. Den gjennomføres og streames, forklarer han.

Larvik kommune deler ut ærespriser innenfor Bevaring, Byggeskikk, Idrett og Kultur. I tillegg blir det delt ut Idrettspris til aktiv utøver og Kulturpris til ung utøver.

Les også

Kulturnatt og litteraturfestival avlyses i Larvik

Kulturinnslag

– Prisoverrekkelsene blir krydret med flotte kulturelle innslag av Anders Gjønnes, Rebecca Nøstrud Isaksen, Studio Nille (film), og bandet Aber. Det hele blir ledet av Loni Bjerkholt-Pedersen, røper Karlsen.

Dermed kan man benke seg foran skjermen og nyte gode innslag og litt spenning.

Forestillingen blir også tilgjengelig på www.larvik.kommune.no i etterkant.

Kommentarer til denne saken