Få med deg utdelingen av kulturprisene

Lørdag skulle det vært Kulturnatt i Larvik, men denne er dessverre avlyst i år. Prisforestillingen blir det derimot noe av.

DEL

Festforestillingen i Bølgens storsal med utdeling av kommunens honnørpriser er et av høydepunktene hvert eneste år på Kulturnatt. Men i år blir jo alt så annerledes og selve Kulturnatt er avlyst.

– Det blir gjennomført som planlagt en forestilling med utdeling av de kommunale honnørprisene. I tillegg blir den overført direkte på ØP nett, op.no, forteller Arve Karlsen, som vanligvis har en hektisk tid med forberedelse av en mengde arrangementer denne helgen.

PRISFEST: Det er mange priser som skal deles ut lørdag. Her fra utdelingen i 2016.

PRISFEST: Det er mange priser som skal deles ut lørdag. Her fra utdelingen i 2016. Foto:

Uten publikum

Men helt som planlagt blir heller ikke denne forestillingen i år.

– Vi har fått beskjed fra beredskapsteamet i dag at vi ikke får ha publikum, kun prisvinnere og utdelere. Den gjennomføres og streames, forklarer han.

Larvik kommune deler ut ærespriser innenfor Bevaring, Byggeskikk, Idrett og Kultur. I tillegg blir det delt ut Idrettspris til aktiv utøver og Kulturpris til ung utøver.

Kulturinnslag

– Prisoverrekkelsene blir krydret med flotte kulturelle innslag av Anders Gjønnes, Rebecca Nøstrud Isaksen, Studio Nille (film), og bandet Aber. Det hele blir ledet av Loni Bjerkholt-Pedersen, røper Karlsen.

Dermed kan man benke seg foran skjermen og nyte gode innslag og litt spenning.

Forestillingen blir også tilgjengelig på www.larvik.kommune.no i etterkant.

SPILLER: Tidligere prisvinner Rebecca Nøstrud Isaksen har selv mottatt kulturpris tidligere og spiller under årets utdeling. m

SPILLER: Tidligere prisvinner Rebecca Nøstrud Isaksen har selv mottatt kulturpris tidligere og spiller under årets utdeling. m Foto:

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.