Farsen i MDG Larvik

Morten Riis-Gjertsen fra Høyre

Morten Riis-Gjertsen fra Høyre Foto:

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.En bisarr form for humor han har, han der Knutsen. Han mener gruppelederens råkjør for å få’n ut av kommunestyregruppa er «ganske underholdende» og at gruppeledere selv «stort sett er en grei og hyggelig kar». Han ser noe ikke vi andre ser, Knutsen, det er iallfall sikkert ...

Knutsen hevder å fortsatt være MDG-medlem, valgt på MDGs verdier, prinsipp-program og lokalt valgprogram. Og det er dette som er interessant. Det har tydeligvis skjedd en del med MDG’s verdier etter at Rosendal byttet over til Rødt og Knutsen tapte kampen om å være partiets førstekandidat og gruppeleder. Verdier om bærekraft, klima og miljø er supplert med «verdier» som ufinheter, utfrysingstaktikker, backstabbing og mobbing. Partiets etiske retningslinjer gjelder ikke når det ikke passer gruppelederen.

Det skal bli morsomt å følge Larvik MDG’s videre politiske liv.

Gruppelederens strategi for å få mer gjennomslag for MDG’s verdier & politikk er ikke umiddelbart lett å få øye på, heller ikke som valgkampstrategi for å sikre partiet representasjon etter neste valg. Skjønt, da er det jo ikke sikkert det er den lista som inneholder gruppelederens navn heller. Kanskje det finnes noe parti som er «grønnere» og dermed passer denne bedre?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.