Jan Grøtting Simonsen tar med Frisklivsgruppa på tur: – Holder meg godt selv om jeg er over 80 år

KLARE FOR TUR: Deler av Frisklivsgruppa skal på ferie til Kroatia og Slovenia, med Jan Grøtting Simonsen som reiseleder.

KLARE FOR TUR: Deler av Frisklivsgruppa skal på ferie til Kroatia og Slovenia, med Jan Grøtting Simonsen som reiseleder.

Artikkelen er over 2 år gammel

Søndag ettermiddag sto 15 personer klare for avreise med Frisklivsgruppa til Larvik kommune. Reiseleder er Jan Grøtting Simonsen på over 80 år.

DEL

Jan Grøtting Simonsen, på over 80 år, har holdt på i lengre tid med å planlegge en ferietur for Frisklivsgruppa i Larvik kommune. I år går turen til Kroatia og Slovenia. Simonsen tror reisefølge vil få en fin opplevelse.

– Nå er gjengen spente på å dra. Vi gleder oss alle sammen, sier Simonsensom står klar på Larvik jernbanestasjon søndag ettermiddag.

Les også: Jørgen og Iren drev i 27 år på Downtown – nå tar de konseptet sitt til Nordbyen

En uke full av utflukter

15 personer skal være med på turen som starter fra Gardermoen i kveld. Første destinasjon blir Kroatia, hvor gjengen skal få en guidet tur rundt i gamlebyen. Deretter skal de til langs kysten i Slovenia ved Adriaterhavet. I løpet av uka skal de få være med på dyrking av oliven og se hvordan vin lages.

– Det blir en spennende tur. Vi skal også besøke noen vingårder, samt en tur til Trieste i Italia, som er en historisk by, sier Simonsen.

Dette er femte gang Simonsen planlegger en slik tur, og forteller at han synes det fortsatt er veldig gøy. Turen er i samarbeid med firmaet AllersTravel.

– Selv om jeg har blitt over 80 år holder jeg meg i god form, og orker det meste, sier Simonsen.

«Gåtrim med godt humør»

Frislivsgruppa i Larvik møtes hver mandag og fredag hele året for en gåtrim i Bøkeskogen. Simonsen forteller at det kan bli opp mot 90 deltakere i løpet av de varme sommermånedene.

– Jeg liker å kalle oss Gåtrim med godt humør. For det er hele gjengen, sier Simonsen.

– Det er en veldig fin gruppe, som det skal bli gøy på tur med, fastslår Simonsen.

Artikkeltags