Flagging med regnbueflagg på kommunens flaggstenger

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg ser ifølge ØP 21/7 at Larviks ordfører akter å fortsette med å benytte kommunens flaggstenger for regnbueflagget.

Håper denne uttalelsen skyldes manglende kunnskap om gjeldende lov om flagging på kommunenes offentlige bygninger…. slik jeg refererte denne i mitt leserinnlegg i tirsdagens ØP. Hvis ikke er det alvorlig at Larvik har en ordfører som offentlig oppfordrer til å bryte norsk lov. (Jeg ser heller ingen beklagelse fra ordføreren i ØP 22/7.)

Jeg er ingen jurist, men formuleringen i referert lov av 21.03.2014 kan jeg ikke skjønne er til å misforstå. Jeg tror også det er en vel gjennomtenkt formulering av lovgiverne nettopp for å unngå at f.eks.politiske partier, interessegrupper/pressgrupper o.l., slik vi ser nå, skal misbruke offentlige flaggstenger for sitt formål og skape splid i befolkningen.

Så håper jeg at saken «blir lagt død» og at Larvik kommune respekterer norsk lov, ellers bør jo dette bli en sak for politiet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.