I «Love Island» samles unge, single personer i en villa i Argentina. Der skal de leve sammen i åtte uker, med mål om å finne den store kjærligheten.

Underveis i programmet kan det når som helst ankomme nye single for å finne sin drømmepartner. Til start er de ti deltakere, og blant dem er larviksjenta Thammy Dias (28).

Programmet har premiere på TV 2 den 5. januar.

Internasjonal suksess

Konseptet «Love Island» har hatt suksess internasjonalt, med versjoner av datingprogrammet laget i blant annet Storbritannia, USA, Sverige og Australia. I Norge var programmet for første gang å se på TV3 i 2018, da med Tone Damli som programleder.

Nå er det TV 2 som har tatt over rettighetene, og det er Morten Hegseth (33) som skal lede deltakerne gjennom åtte uker med konkurranser og romantiske dater.

– «Love Island» skiller seg ut fra tradisjonell reality med sol, bikini og krangling. Motoren i «Love Island» er kjærligheten, her handler det om ekte relasjoner, både romantiske og vennskapelige. Når jeg har sett den britiske versjonen av «Love Island» har jeg levd meg så hardt inn i det, og har både ledd og grått, sier Morten Hegseth i en pressemelding fra TV 2.

Flammeblåsende larviksjente

En av de ti første deltakerne som blir å se på tv-skjermen fra starten av januar er Thammy Dias. Hun ble født i Brasil, men er oppvokst i Larvik. Nå bor hun i Oslo, der hun jobber som flammeblåser. Hun beskriver seg selv som morsom, og noe spirituell.

– Jeg er laidback, morsom og spontan. Jeg elsker familien min og de er veldig viktige for meg. Vennene mine ville nok beskrevet meg som positiv, morsom, litt gæren og spirituell. Jeg kjenner veldig på det med energier og er opptatt av horoskop, sier hun i TV 2s pressemelding.

Hun forteller at hun har vært i fire seriøse forhold hittil i livet. Nå er det to år siden sist hun hadde kjæreste, og hun tror ikke hun blir så lett betatt.

– Det kan hende, men nå er det to år siden jeg har vært forelsket, så jeg er nok ikke den som faller fortest for noen. Men hvis jeg finner noen jeg «viber» med, er jeg åpen.


En potensiell partner for Thammy må være selvsikker, han må elske moren sin og han må kunne få henne til å le. På «Love Island» ser hun etter en som med humor og sjarm kan mykne henne opp litt.

– En som tar meg med storm, og bare får meg til å bli myk. Han må være høy, intelligent og få meg til å le. At han er morsom er veldig viktig for meg.

Thammy har et klart mål med deltakelsen i datingprogrammet, men ser også fram til å knytte vennskapelige bånd.

– Jeg er med for å finne kjærligheten, men jeg gleder meg også til å møte nye, kule folk som forhåpentligvis kan bli gode venner jeg kan stole på.

Seermedvirkning

I «Love Island» kan seerne være med å bestemme skjebnen til deltakerne, gjennom en app.

Etter åtte uker i villaen er det de parene som har vunnet hverandres og seernes kjærlighet som blir stående i en finale. Det er seerne som til slutt avgjør hvilket par som går av med seieren, og som dermed får med seg pengepremien på 300.000 kroner.

LES OGSÅ: Restauranten er åpnet og driverne har stor tro på konseptet: – Viktig å få folk ut og bygge god kultur