Gå til sidens hovedinnhold

Flaut å lese dette

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tilsvar til Solfrid Jarsve Brekkes innlegg: Hvorfor flagger Larvik kommune for Pride?

Ditt radikale syn på verden er avleggs, og jeg tviler på at ditt livssyn er sunt for samfunnet vi lever i idag. Jeg er faktisk ganske sikker på at det du kommer med her, gjør verden til et kaldere og mindre aksepterende sted.

Ja du har ytringsfrihet i Norge, men du har også frihet til å leve livet ditt som du vil, og jeg synes det er UTROLIG synd at du som voksen, tenkende person utsetter unge som er usikre på sin legning for slike innlegg.

Du skader folk med det her, forstår du? Du bruker Gud og religion til å skade andre, kanskje for livet. Trist. Jeg mener at religion på generell basis er med på å splitte folk som kunne vært gode venner, bare pga. sitt livssyn.

Vær så snill og ta et menneske for et menneske, ikke bland inn legning, hudfarge, yrke, størrelse på lommebok eller andre mindre viktige ting som virkelig ikke definerer en persons evne til å være et tenkende og elskende medmenneske.

Kan'ke alle bare være venner a'? Og ha det bra sammen?

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.