Men arrangørene håper at hele familien legger turen innom Kongegata i morgen.

- Vi begynner allerede med gratis frokostservering klokken 11, forteller fritidsleder Ann-Christin Kjellevold.

Hun, fritidsleder Ingvild Hasle Lysnes og miljøarbeider Ørnulf Jenssen har spikret sammen et langt og innholdsrikt program for ungdom i morgen.

Under frokosten er det påmeling til skatekonkurransen på den gamle brannstasjonen, som avholdes senere på dagen, med Andreas Amundsen som speaker.

På brannstasjonen blir det også utstilling av nye graffitier.

- Her blir det også muligheter for å prøve seg med graffiti på en frivegg, det håper jeg folk kommer og prøver, sier Jenssen.

Hele formiddagen er det drop-in på keramikkurs for alle som vil prøve i Kongegata.

- I år har vi også et nytt og spennende tilbud i Kongegata. På family reggaedisko blir det ansiktsmaling, sjonglørskole og reggeamusikk, forteller fritidslederne.

Ut på kvelden starter bandkvelden, som er i samarbeid med Larvik kultursenter.

- Det var så mange som ønsket å spille, at vi måte faktisk si nei til noen. Det er svært positivt at ungdom gir noe tilbake til kommunen i form av gratis konserter. Det er kjempebra. Uten ungdommen ville det ikke blitt noe, sier Ann-Christin Kjellevold.

Glenn André Johnsen og Simen Tanggård sitter i arbeidsgruppen for musikkhuset. De skal begge opptre på kulturnatten i hvert sitt band som henholdsvis trommeslagere i bandet Slit og Algorythms.

- Vår konsert er samtidig med aftenvandringen på herregården, men vi håper det kommer mange folk likevel. Uansett, spilling er spilling. Det er gøy uansett, sier Glenn André Johnsen.

Simen Tanggård skal konsertdebutere med bandet Algorythms. Han har tatt over etter den forrige trommeslageren i det plateaktuelle pønkbandet.

Guttene synes det øvrige programmet for kulturnatten ser bra ut, men tror ikke de rekker å få med seg alt.

- Jeg synes spesielt reggea discoen ser spennende ut, det vil jeg prøve å få med meg, sier Simen Tanggård.

Glenn André Johnsen tror også billettprisen på 50 korner vil gjøre at mange vil la seg underholde på kulturnatten.

- Det er bra at de har samlet alt til én inngangspris, som gjelder de fleste arrangementene, kommenterer han.