Har en av Norges beste gressmatter – nå kommer noen av verdens beste for å trene

ÅPEN DAG: Når Manchester United Women kommer for å trene på Verningen, slår Hedrum, Sporty og Red Army Larvik på stortromma for å arrangere åpen dag for alle med aktiviteter og moro på Sportybanen. (F.v.) Magne Holm Johansen, Øyvind Holt Hansen og Dag Fredrik Eftedal.

ÅPEN DAG: Når Manchester United Women kommer for å trene på Verningen, slår Hedrum, Sporty og Red Army Larvik på stortromma for å arrangere åpen dag for alle med aktiviteter og moro på Sportybanen. (F.v.) Magne Holm Johansen, Øyvind Holt Hansen og Dag Fredrik Eftedal. Foto:

Av og
Artikkelen er over 1 år gammel

Flere VM-stjerner som var med å knuse Norge er med når Manchester Uniteds damelag skal trene på Sportybanen søndag og mandag.

DEL

I samarbeid med Red Army Larvik, Manchester Uniteds norske supporterklubb, inviterer Sporty og Hedrum til en morsom dag med masse aktiviteter når Manchester Uniteds damelag skal trene på Sportybanen.

– Det blir utrolig gøy for oss, og vi håper det kommer masse folk for å se på og delta i alt rundt. Det blir triksekonkurranser, lukekonkurranser og mange andre morsomme aktiviteter, lover Dag Fredrik Eftedal, som stolt ser fram til å ta imot laget på et av landets beste naturgress-baner.

LES OGSÅ: Fram låner lillebror til Premier League-proff: – Passer meg perfekt

Første gang i Larvik

Denne uken er nemlig Red Devils kvinnelag på treningsleir i Norge, akkurat som Ole Gunnar Solskjærs Premier League-lag. Under norgesbesøket skal de gjennomføre flere treninger for å forberede seg godt til sesongen på øverste nivå i England, Women´s Super League. Lørdag skal de spille mot Sandefjords damer på Komplett Arena, og dagene derpå skal gjestene ha to treningsøkter på Verningen, en søndag og en mandag.

KLARGJØR: Her gir Kathrine Borge og Rune Eikedalen  inngangspartiet et nytt strøk maling slik at det skal se pent ut når Manchester United Women kommer til Sporty på søndag.

KLARGJØR: Her gir Kathrine Borge og Rune Eikedalen inngangspartiet et nytt strøk maling slik at det skal se pent ut når Manchester United Women kommer til Sporty på søndag. Foto:

– Moroa skjer på søndag. Da blir det aktiviteter og konkurranser på den ene banen, mens damene trener på den andre. I tillegg har Red Army fått Manchester United Supporters Club Scandinavia til å stille opp med effekter for anledningen, fortsetter Eftedal.

– Vi kommer også til å sette opp en ballbinge og kjøre loddtrekninger med flotte premier. Dette blir første gang United kommer til Larvik, så dette vil vi markere, tilføyer Øyvind Holt Hansen, som er en av styrelederne i Red Army Larvik.

LES MER: To Nanset-lag spilte semifinale i Dana Cup

Et løft for kvinnefotballen

For Eftedal betyr det mye å kunne ta del i arrangementet, som på mange måter er et løft for damefotballen generelt.

– Jeg tror United hadde et damelag tidligere, men det ble vel ikke det helt store. Nå virker det som flere storklubber har fått øynene opp for damefotball og satser hardt på utvikle gode lag og spillere. United-besøket blir veldig spennende, og det betyr mye å kunne være en del av nettopp denne utviklingen og positive bevegelsen innen damefotball, avslutter han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags