Monica har falt for Larvik – og viser det

Artikkelen er over 3 år gammel

Monica Klingenberg er en mange svært flinke hobbyfotografer som farter rundt i larviksnaturen, tar bilder – og deler sine opplevelser med mange.

DEL

Dagens rose gir vi til de mange flinke hobbyfotografer som tar og deler bilder med oss. For vi ser det stadig vekk – det dukker opp nye mennesker med gode fotokunnskaper.

Mye takket være stadig bedre innganger til en fotoverden ut over den rene «knipsevarianten». Dette ikke minst takket være stadig bedre kamerafunksjoner i mobiltelefoner og enkle og gode redigeringsmuligheter i diverse apper og programmer. Som ofte glir over til bruk av bedre kameraer.

Mange bruker sosiale medier for å eksponere sine bilder, og vi i ØP har en lang tradisjon for å vise fram både fotografer og foto.

En ny bidragsyter er Monica Klingenberg. Hun har utmerket seg på flere arenaer, og har også sendt noen bilder til ØP. I en hyggelig mail skriver hun: «Foto er min store lidenskap. Startet med denne hobbyen for ca. tre år siden. Det er blitt mange flotte turer rundt her i Larvik området. Jeg flyttet hit for noen år siden, og må si at jeg virkelig har falt for Larvik.»

Les mer: Kokebok fra suppekjøkkenet

Monica forteller videre at hun har startet en Facebook-side som heter MK Hobbyfotografen.

– Der legger jeg ut bilder jeg har tatt, både portretter og naturbilder. Og det er utrolig herlige mennesker der ute som legger igjen så mange fine tilbakemeldinger at jeg blir rørt, forteller hun.

Monicas bilder er hentet fra Hvittensand, Bøkeskogen og Mølen.

Les mer: Nye tilbud og gamle tradisjoner

Artikkeltags