Gå til sidens hovedinnhold

Denne gjengen styrer Vestfold FpU til neste år

Artikkelen er over 3 år gammel

Silje Helen Sørhaug Johansen (21) ble gjenvalgt som styreformann for fjerde gang, og gleder seg til å lede Vestfold FpU.

(Sandefjords Blad)

Lørdag 9. desember hadde Vestfold Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) fylkesårsmøte i Tønsberg. 2018 blir første året med et rent jentefylkesstyre bestående av Silje Marie Hassum (22), nestformann, Martine Elvstedt (22), økonomiansvarlig og Silje Helen Sørhaug (21), fylkesformann.

LES OGSÅ: Håper Siv Jensen starter nyåret med å følge egen regjerings politikk

Sørhaug fortsetter som fylkesformann enda et år.

– Det er en stor ære å bli gjenvalgt for fjerde gang i fylkesstyret til Vestfold FpU. Det viser at de er fornøyde med arbeidet jeg legger i politikken, og det er jeg veldig glad for, sier Sørhaug.

Gleder seg

Nestformann Hassum tror det blir et spennende år for Vestfold FpU.

– Jeg synes det er veldig gøy at årsmøte har valgt tre jenter til å lede fylket til neste år. Jeg mener også at det er viktig å bemerke seg at det ikke er kjønnet det skal baseres på, men hvem som er best egnet til jobben, sier Hassum.

Vil jobbe hardt

Styret ser fram til nye utfordringer nå som FrP sitter i regjering, og økonomiansvarlig Elvstedt vil jobbe hardt for partipolitikken.

LES OGSÅ: Ordføreren refser Siv Jensen, som ikke vil stanse Skatt Sør: – Skuffende, svakt og egentlig tragikomisk

– Dette blir mitt første år i fylkesstyret, så jeg er veldig spent på hvordan dette året blir. jeg skal bidra mitt ytterste for at vi skal få fremmet vår politikk, som er med på å gjøre hverdagen enklere for folk flest, sier hun.

Første gang i fylkesstyret

I tillegg til jentene, ble Tommy Sommerstad (26) valgt inn som førstevara for FpU Vestfold.

– Jeg ble utrolig glad da jeg hørte at valgkomiteen ønsket å innstille meg som vara til fylkesstyret. Jeg ble nylig medlem, så dette tyder jo på at de er flinke til å gi dem som er nye muligheter til å komme seg opp og fram, sier Sommerstad.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.