Tradisjonen tro møttes alle de kirkelige konfirmantene i Larvik til uhøytidelig volleyballturnering i Stavernhallen en fredagskveld i november! Den tidligere Pysj-cupen har skiftet navn og heter nå KonfCup, men oppfordring til og rom for utkledning er det likevel. Det var gjengen fra Lardal som stakk av med pokalen for beste kostyme, mens Stavern fikk 2. plassen!

Omkring 300 konfirmanter fylte Stavernhallen fredag 8.nov i tillegg til noen eldre ungdommer som lagledere og en del foreldre som dommere og vakter. De kirkelig ansatte var også godt representert og sørget for at arrangementet ble gjennomført etter oppsatt plan! 24 lag fikk spille 5 kamper hver fra kl 19.30 til ca 23.00 før semifinaler og finale ble spilt nærmere midnatt. Nanset «Summer Buddies» gikk av med seieren etter en spennende finale mot Kvelde/Hvarnes «Taperne». Det totale antall kamper var hele 63.

For de som ikke ønsket å spille volleyball var det mulig å prøve seg på «sumo-bryting», «spike-ball», spille kort eller brettspill, men kanskje viktigst av alt; være heiagjeng for lagene fra egen menighet.

Det var premiering også til beste heia-gjeng som dette året kom fra Tjølling! Gratulerer til alle vinnere og resten av deltakerne!