Fram tapte generalprøven

Ikke bekymret: Fram tapte lørdag sin siste treningskamp før alvoret starter neste helg. Til slutt ble det 0-3 for Arendal, uten at trener Petter Belsvik er veldig bekymret av den grunn.   Arkivfoto

Ikke bekymret: Fram tapte lørdag sin siste treningskamp før alvoret starter neste helg. Til slutt ble det 0-3 for Arendal, uten at trener Petter Belsvik er veldig bekymret av den grunn. Arkivfoto

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Fram Larvik tapte lørdag 0-3 for Arendal, i det som var siste treningskamp før serien starter neste helg hjemme mot Moss.

DEL

Det var fjorårets toppscorer for Fram, Dardan Dreshaj, som satte inn 1-0 for Arendal i første omgang. Mot slutten av kampen fikk sørlendingene nettkjenning to ganger til, uten at Fram maktet å svare - uten at det bekymrer Fram-trener Petter Belsvik.

– Dette var ingen «0-3-kamp». Vi hadde vel så mye av banespillet, og jeg telte 5-10 i målsjanser i vår favør. To av Arendals mål skyldes personlige feil hos oss. Det er greit å gjøre unna slike tabber før alvoret starter. Selv traff vi både stolper og tverrligger uten å sette ballen i mål, så denne kampen gir oss ikke bekymring, lover Belsvik som heller ikke hadde med full tropp til Sørlandet.

– Vi manglet seks spillere som alle ville vært aktuelle for start-elleveren, så vi har mer å gå på, avslutter Petter Belsvik.

Fram serieåpner neste lørdag hjemme mot Moss.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags