– Går bare en vei nå

Tap: Mats Haakenstad og Fram tapte årets første treningskamp 0-3 for Lørenskog på lørdag. Foto: Ragnar Eftedal

Tap: Mats Haakenstad og Fram tapte årets første treningskamp 0-3 for Lørenskog på lørdag. Foto: Ragnar Eftedal

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

At Fram Larvik tapte årets første treningskamp, bekymrer ikke trener Petter Belsvik nevneverdig.

– Det viktigste for oss var å endelig komme igang med kamper. For min del var det også viktig å se spillerne i kampsituasjoner, påpeker en tross alt blid Petter Belsvik etter 0-3-nederlaget for Lørenskog på et iskaldt Rolvsrud stadion - en god mil øst for Oslo sentrum.

Selv om det altså var svært kaldt på lørdag, ble det raskt temperatur på banen, og spesielt hjemmelaget tråkket skikkelig til i duellene fra start. Lørenskog, som er et solid 2. divisjonslag, fikk tidlig uttelling da et skudd gikk via en Fram-spiller og i nettmaskene bak den nyervervede keeperen Nicolai Engeseth.

I åpningsminuttene av 2. omgang doblet hjemmelaget ledelsen, før Dan Fellus punkterte kampen kvarteret før full tid.

– Lørenskog hadde fire målsjanser og scoret på tre. Vi hadde to målsjanser uten å score på noen, er Belsviks helt korrekte oppsummering av årets første test.

– Dette var vår første kamp, mens Lørenskog allerede har spilt to kamper i vinter. Det var tydelig at de hadde mer kamp-tempo i beina enn oss, sier Frams trener.

Flere debutanter

Lørdag var det en «salig blanding» av gamle og nye Fram-spillere som entret Rolvrud stadion. Keeper-debutant Nicolai Engeseth fikk sine første nitti minutter for torstandsklubben, og det samme gjorde forsvarsspiller Petter Lennartson. I tillegg fikk løpsmaskinen Håkon Gulla Pedersen (17) sin debut for Fram på seniornivå etter pause. Spillere som Lasse Brandsdal, Quendrim Lipoveci, Robin Arvhage og Evan Patros fikk også vist seg fram for den nye treneren.

– Endelig kan vi endelig begynne å trene med mange spillere. Nå kommer det til å gå bare én vei, lover Belsvik.

Neste helg venter KFUM.

Fakta

Lørenskog - Fram 3-0 (1-0)

Rolvsrud stadion, 6 tilskuere

Mål: 1-0 Fredrik Krogstad (5), 2-0 Ardian Gashi (47), 3-0 Dan Fellus (76)

Fram Larvik: Nicolai Engeseth, Mats Haakenstad, Christer Fjellstad, Quendrim Lipoveci, Petter Lennartson, Evan Patros, Jonas Westmark, Marcin Pietron, Robin Arvhage, Christian Østli, Lasse Brandsdal

Innbyttere: Anders Bergan, Tobias Hem, Michal Zawadski, Håkon Gulla Pedersen, Aleksander Bergli

Artikkeltags