– Har savnet en leder

Avkreftet ryktene: Styreleder Bjørn Erik Bjørnstad (t.v.) og sportslig leder Geir Amundsen avkreftet Tom Nordlie-ryktene under gårsdagens allmøte. (Foto: Lasse Nordheim)

Avkreftet ryktene: Styreleder Bjørn Erik Bjørnstad (t.v.) og sportslig leder Geir Amundsen avkreftet Tom Nordlie-ryktene under gårsdagens allmøte. (Foto: Lasse Nordheim)

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

Men en annen Tippeliga-veteran kan fort bli Torstrand-lagets redningsmann i høst.

På møtet – hvor omkring 50 engasjerte deltakere hadde møtt opp – kunne nemlig sportslig leder Geir Amundsen og styreleder Bjørn Erik Bjørnstad avsløre at sandefjordingen Jon Midttun Lie vil spille i blått og rødt ut sesongen.

Den anvendelige 29-åringen, som kan spille på venstresiden både som back og på midtbanen, er hentet inn gjennom en kronerulling satt i gang av Fram eldres, og kan fort vise seg å bli en helt avgjørende investering for Torstrand-klubben.

Det mener iallfall trener André Syrrist, som innrømmer at Fram definitivt kunne ha trengt flere ledertyper i årets lag.

– Det er mange gode spillere i troppen vår, men det har skortet på rutinen denne sesongen. At en type som Jon, med erfaring fra øverste nivå, nå kommer inn i laget vårt vil forhåpentligvis gi spillergruppa et skikkelig boost, sier Syrrist, som håper forsterkningen ikke kommer for sent.

– Jeg har ønsket meg en rutinert spiller i snart tre måneder. Jon var i Larvik og trente med oss tidligere i sommer, og jeg skulle ønske han hadde knyttet seg til oss allerede da. Men nå er han i hvert fall her, og det skal bli kjempespennende å se hva han kan tilføre laget, sier Fram-treneren, som passer på å rose de mange ildsjelene i klubben.

– Fram er en spesiell klubb som mange bryr seg om. Det så vi blant annet på dagens møte, hvor rundt 50 mennesker møtte opp. Det er de menneskene som er årsaken til at vi nå har kunnet hente en spiller som Midttun Lie, skryter Syrrist.

Nyervervelsen selv gleder seg til å ta fatt på et nytt kapittel i en fotballkarriere som har ført ham innom klubber som Start, Lillestrøm og Sogndal – og Sandefjord, selvfølgelig. Det siste halvåret har han imidlertid var kontraktsløs.

– Det skal bli morsomt å spille fotball igjen, sier Midttun Lie, som skal kombinere spill i Framparken med fysioterapistudier i Oslo.

Han binder seg i utgangspunktet kun til klubben ut sesongen. Hva som skjer etter det, er han usikker på.

– Jeg tar én sesong av gangen. Nå er det Fram som gjelder, og jeg lover å gi alt for at vi beholder plassen i 2. divisjon, sier han.

En som ikke kommer til å bidra med noe som helst for Torstrand-klubben i år, er Tom Nordlie.

Det har den siste tiden svirret rykter om at den høyprofilerte 48-åringen, som de siste årene har vunnet cupen med Lillestrøm og reddet både Viking og Kongsvinger fra nedrykk, skulle være aktuell for nok en redningsmannsrolle i Fram.

Ryktene ble imidlertid kontant avvist av Fram-ledelsen i går.

– Jeg kjenner Tom godt, og snakket med ham på telefonen senest for noen dager siden. Men vi har aldri diskutert noen rolle for ham her hos oss, sier Geir Amundsen.

Artikkeltags