Han fikk 90 minutter i 2-4-tapet mot sørlendingene, men etter å ha trent med laget både torsdag og fredag var det allerede før kampen bare underskriften på kontrakten som manglet.

Det ble gjort like etter en dusj, og Betten Hansen, som kommer fra Odd, blir dermed Frams andre signering for sesongen.

Les også: Tester forholdene i Fram

– Det har vært veldig bra. Støtteapparatet og spillerne er veldig engasjerte, så jeg føler meg veldig godt tatt imot, sier Betten Hansen om de første dagene i Fram.

18-åringen forteller at en av de han forhørte seg med før han bestemte seg for å gå til Fram var Snorre Krogsgård, som spilte vårsesongen i fjor for Torstrand-klubben.

– Jeg kjenner Snorre og han har sagt mye bra om Fram. Det samme har de andre jeg har snakket med, blant annet Tommy Svindal Larsen og juniortreneren min. Jeg føler det er på tide med et nytt steg, sier Betten Hansen, som ikke fikk proffkontrakt med Odd.

– Jeg trente med Odd i hele fjor høst og de to første månedene i år, men så fikk jeg beskjed etter hvert at jeg ikke fikk kontrakt der. Da var det på tide å skifte beite.

Svak forestilling

Treningskampen mot Arendal var ikke mye å rope hurra for, med unntak av scoringen til Andreas Haglund, som var sikker med keeper etter et vakkert angrep hvor ballen gikk raskt på ett touch.

Det endte til slutt med et 2-4-tap i en kamp uten Lars Grorud, som var ute med sykdom. Trener Petter Belsvik brukte også oppgjøret til å eksprimentere med Marcin Pietron som spissmakker for Johan Gulliksen.

Les også: Nå er Haakenstad tilbake i Fram

Mats Haakenstad fikk sin første kamp for Fram etter returen til klubben, og Henrik Wold, som har trent med klubben en liten periode, fikk også en omgang.

Håper Raufoss mister Rocky

Betten Hansen sier at han fortsatt har troen på at Fram kan klare å rykke opp, selv om avstanden opp til serieleder Raufoss er på 11 poeng.

– Men da vi må satse på at de andre snubler litt – og gjerne at spissen til Raufoss forsvinner, sier han og smiler, med klar henvisning til toppscorer Rocky Lekaj og interessen fra klubber høyere opp i divisjonssystemet.

2. divisjon er tilbake igjen lørdag om en uke. Da kommer Alta på besøk til Framparken.

Fram - Arendal 2-4 (2-2)

Treningskamp, Framparken

120 tilskuere

Mål: 0-1 (6'), 1-1 Andreas Haglund (28'), 1-2 (37'), 2-2 Marcin Pietron (42'), 2-3 (51'), 2-4 (55')

Fram: Kenneth Stenhild, Alexander Betten Hansen, Arne Sagaas, Jonas Westmark (Simen Anthonsen 63'), Michal Zawadski, Eetu Muinonen (Henrik Wold (45'), Anders Dieserud, Andreas Drugge, Andreas Haglund (Mats Haakenstad 31'), Marcin Pietron (Haakon Gulla Pedersen 63'), Johan Gulliksen