Fram har funnet sin goalgetter

Målscorer: Ibrahim Alushaj har bøttet inn mål for Motala i det som tilsvarer norsk 2. og 3. divisjon.     Foto: Truls Lian

Målscorer: Ibrahim Alushaj har bøttet inn mål for Motala i det som tilsvarer norsk 2. og 3. divisjon. Foto: Truls Lian

Artikkelen er over 4 år gammel

Ibrahim Alushaj har skrevet under en toårskontrakt med de røde og blå.

DEL

Fram har i lengre til vært på utkikk etter en ny spiss etter at Dardan Dreshaj takket nei til klubbens tilbud. Dreshaj skrev for øvrig under for Arendal denne helgen. Nå har Petter Belsvik funnet sin mann.

Han er 29 år, heter Ibrahim Alushaj og har hamret inn mål for svenske Motala de to siste sesongene.

- Han er en allroundspiss. Nå har vi tre spisser som er forskjellige og som gjør at vi kan rullere på alle konstellasjoner, sier sportslig leder Pål Albertsen.

- Fjellstad er murbrekkeren mens både Gulliksen og Alushaj kan operere både i bakrom og mellomrom, utdyper han.
 

Imponerende tall

Alushaj har pene tall å vise til fra Motala. I 2013, da klubben spilte på det som tilsvarer norsk 3. divisjon, hadde han 14 mål og 15 assist på 22 kamper. Klubben rykket da opp. I fjor, altså på nivået som tilsvarer norsk 2. divisjon, endte han på 22 mål og 11 assist på 21 kamper.

–Jeg har hatt to bra år i Motala hvor jeg hadde mange mål og assister, og jeg ville ta neste steg til en bedre divisjon. Jeg hadde sjansen til å gå til Superettan, men det strandet i forhandlingene. I stedet fikk jeg muligheten til å komme til Fram, et lag som satser på å vinne serien, og jeg har lyst til å være med på denne reisen, sier Alushaj, som tirsdag formiddag signerte kontrakten med torstrandklubben.

Dagen før trente han med klubben for første gang. I dag dro han tilbake til Sverige, men kommer tilbake når losji er ordnet. Ifølge Albertsen er spissen med for fullt innen en ukes tid.
 

Mangler en kantspiller

Fram er med dette snart ferdigsignerte før sesongen tar til. Men fremdeles mangler en kantspiller.

- Vi har flere på papiret, så får vi se hvem vi lander på. Vi får telle opp pengene og se hvor vi står hen. Det gjelder å finne riktig mann til riktig pris, sier Albertsen.

Nettopp økonomi var årsak til at Snorre Krogsgård, som i vinter har trent med Fram, endte opp i Halmstad isteden.

- Det var litt som forventet. Vi hadde allerede gjort en beslutning på at vi ikke hadde økonomi til å hente Snorre, forteller Albertsen, som måtte se at forrige helgs treningskamp mot Tollnes ble avlyst.

Til gjengjeld har to nye kamper kommet til.

- Vi møter Moss hjemme i Framparken til helga. Neste søndag har vi så fått spikret en kamp mot Mjøndalen, forteller Albertsen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags