Fram overrasket mot Sandefjord

Tar ansvar: Thomas Eidsgaards håndballtalent har vi visst om lenge, men er det nå han skal slå igjennom for fullt ?

Tar ansvar: Thomas Eidsgaards håndballtalent har vi visst om lenge, men er det nå han skal slå igjennom for fullt ?

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Men som ventet ble det over og ut i cupen.

DEL

Som ventet ble det over og ut for Frams håndballherrer i cupoppgjøret mot Sandefjord håndball, men 29-34 tap til tross blir notatblokka til treneren, Tom Henning Ruud, garantert fylt med positive tegn.

– Takk skal dere ha, gutter; dette er en kamp som dere kan være svært stolte av, klinte Tom Henning Ruud til med, og i rene forkynnelsesstilen øremerket han den flotte innstillingen og den moralen som ble vist i Framhallen, mot en antatt mye sterkere motstander.

– Og det som jeg kanskje setter aller mest pris på er jo nettoopp at dere går ut og gjør det vi trener på, applauderer en glødende trener.

Når ting skal legges sammen og noe skal trekkes fra, så var det to svært urutinerte og nykomponerte lag som møttes, men til tross for mange blanke ark, og lite med tegnestifter, var det Fram som overrasket positivt i går.

Sandefjord håndball vil nok måtte slite på den nedre halvdel i 1. divisjon denne sesongen, for i går var det kun Henrik Oustorp og Chris Gulliksen som holdt en viss standard kampen igjennom

I det unge Fram-laget var det flere som løftet seg opp flere hakk fra anonymitetens bleke rekker, men når Lars Martin Andresen og Thomas Eidsgaard viser en slik spillerglede som tilfellet var i går, sprer det seg fort til omgivelsene.

En meget sliten Lars Martin Andresen, tok nok tak i et poeng, da han beskrev sin egen situasjon.

– Jeg var ikke helt sikker på meg selv, men nå har Tom Henning gjort sitt til at jeg har fått lyst til å spille håndball igjen, kommenterte gutten med venstreslegga.

Om Thomas Eidsgaard er det bare å konstatere det vi bestandigt har visst.

– Den gutten har et håndballhode langt utenom det vanlige.

Fram hadde altså Sandefjord helt nede på knærne, ledet med fire mål, ledet ved pause, men i det siste kvarteret gikk en del av lufta ut av Fram-ballongen, og Sandefjords nøkkelspillere fikk mer frirom.

– Det kan bli en artig sesong, når seriespillet starter utbasunerte Tom Henning av all kraft.

Artikkeltags