Frams damer åpnet med kalassifre

Enkelt: Serieåpningen ble enkel for Trine Duvholt Larsen og de andre Fram-damene i 2. divisjon. 40-11 lød sluttsifrene i Sigdalshallen i går. (Arkivfoto)

Enkelt: Serieåpningen ble enkel for Trine Duvholt Larsen og de andre Fram-damene i 2. divisjon. 40-11 lød sluttsifrene i Sigdalshallen i går. (Arkivfoto)

Artikkelen er over 7 år gammel

Nedre Sigdal ble aldri noen målestokk for Frams håndballdamer i 2. divisjon da serieåpningen sto for døren i går.

DEL

Hele 40-11 ble sluttresultatet, etter at Fram hadde ledet 24-5 til pause.

- Det var en god start og var deilig etter stortapet mot LHK i cupen, sier Trine Duvholt Larsen.

Mens dette var Frams første kamp for sesongen, hadde vertene allerede rukket å serieåpne med nok et braktap. For en uke siden nedsablet Ramnes Nedre Sigdal med 46-17.

- Dette er nok ikke et av de bedre lagene i avdelingen. Jeg registrerte at de manglet noen spillere fra tidligere møter. Men samtidig gjorde vi en god kamp. Og kun elleve baklengs viser jo at vi klarte å holde konsentrasjonen oppe tross dårlig motstand.

Larsen sto selv for ni av scoringene i Sigdalshallen i Buskerud i går, der Fram måtte unnvære Heidi Flaatnes og Maylen Lindboe.

- Det er alltid godt å komme i gang, og som ving i en sånn kamp blir det mye å jobbe med, sier hun, og trekker frem lag som Ramnes, Runar, Gjerpen og Pors som de hardeste nøttene å knekke denne sesongen.

- Selv sikter vi vel på å ende på øvre halvdel. Gjør vi det som i fjor eller bedre må vi være fornøyd, mener Larsen, og sikter dermed til sjetteplass eller bedre.

Frams toppscorer i går var Janne Klevstad med elleve mål, fulgt av nevnte Larsen på ni og Charlotte Granerud med seks. Samtlige syv utespillerne hos Fram som tok turen til Sigdal noterte seg på scoringslisten.

Artikkeltags