Frams herrer åpnet med seier tross svak åpning

Godt keeperspill: Roy Johnsen bidro til Frams seier etter godt kepperspill i andre omgang mot Sandefjord 2 i går. (Arkivfoto)

Godt keeperspill: Roy Johnsen bidro til Frams seier etter godt kepperspill i andre omgang mot Sandefjord 2 i går. (Arkivfoto)

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

Frams herrelag åpnet sesongen med å slå Sandefjord 2 på bortebane søndag.

Etter en begredelig førsteomgang var det langt bedre etter pause, og da snudde Fram kampen.

Det så ikke lyst ut for Fram etter første omgang, og der og da var trener Are Ruud utrolig skuffet. En tordentale i pausen gjorde sitt, og det ga årets første seier.

- Førsteomgangen vår var håpløs. Etter min meningen er det den dårligste håndballkampen jeg har sett på lenge. Forferdelig, sier Ruud.

- Vi lå under 16-19, og i pausen fant jeg fram de styggeste ordene i boka jeg kan, og det så ut som det hjalp, smiler Are Ruud.

Etter en godt gjennomført andreomgang endte det til slutt med seier 36-29 for Fram.

- I andre omgang er vi der vi bør være i to omganger på dette nivået. Da flyter spillet fint, og vi tetter bedre bak.

- Litt unnskyldt er guttene for dette, er vel egentlig den første ordentlige kampen vi spiller. derfor var spillet til tider litt rufsete, men det hjalp som sagt betraktelig i andre omgang.

I følge trener Ruud vil det bli tøffere tak førstkommende helg.

- Skal vi vinne mot Urædd til helga må det andre kluter til. Vi må opp flere hakk for å ta poeng mot dem. Det kan vi klare, men da må vi skjerpe oss mye, avslutter en tross alt fornøyd trener.

Artikkeltags