Nimålstap for Fram-herrene

Nytt tøft møte: Halden kommer til Framhallen lørdag. Det blir den femte kampen i februar for Are Ruud & co. (Arkivfoto: Mats Grimsæth)

Nytt tøft møte: Halden kommer til Framhallen lørdag. Det blir den femte kampen i februar for Are Ruud & co. (Arkivfoto: Mats Grimsæth)

Artikkelen er over 8 år gammel

Tapte 20-29 mot Halden Topphåndball.

DEL

- Vi tapte på dårligere fysikk. Halden ble for sterke for oss, sier Fram-trener Are Ruud like etter kampslutt.

Fram-herrene holdt rimelig godt følge med haldenserne til rundt et kvarter av første omgang. Da begynte forskjellen på de to lagene å vise seg. Hjemmelaget gjorde en forholdsvis grei jobb i forsvar, men det skortet framover.

- Vi scorer for få mål, sier Ruud.

Haldenlaget var raskere med ballen, og hadde høyere fart på kula gjennom det meste av kampen. Dermed ble det nimålstap for Framherrene i lørdagens kamp i Framhallen.

Kamputvikling

Kampslutt 20-29

54 min 19-25

50 min 16-23

45.30 min 14-21

40 min 12-19

37 min 10-19

34.30 min 9-16

30 min 7-12 Fram jobber bra bakover i forsvar, men sliter framover.

23 min 5-10

20 min 5-8

15 min 5-6

12 min 5-5

9 min 4-3

6 min 2-2

De tøffe oppgjørene står i kø for Frams håndballherrer. Lørdag er det opprykksjagende Halden som kommer på besøk.

Etter hele fem kamper i løpet av februar, får Fram-herrene en etterlengtet pust i bakken etter helgen. Men først skal man altså forsøke å tukte Halden Topphåndball.

– Etter en litt tung start, virker det som de har klart å komme på rett kjøl. De var tippet blant topp 3-4 før sesongen, og det har vist seg å holde stikk, forteller trener Are Ruud, som håper at fru Fortuna tar en snartur innom Framhallen lørdag.

– Dette er definitivt en av de vanskeligste kampene vi har igjen, så vi trenger nok en god del flaks, mener Frams trener.

At det også er Bring-runde i helgen, gjør ikke oppgaven lettere for Frams håndballmenn. Det betyr nemlig at Even Bjørk og Jørgen Skalleberg ikke er tilgjengelige.

– Roy Johnsen og Mads Mølbach utgjør keeperduoen, forteller Ruud, som synes kampprogrammet har vært vel tøft i det siste.

– Som vanlig gjelder det å tette igjen bakover. Klarer vi å holde Halden på 22 mål, bør vi ha en mulighet, mener Frams trener.

Thor Kenneth Løvenfalck

934 68 012 l tklop.no

Artikkeltags